De Galaktische Federatie van werelden - Mijn verhaal

Mijn verhaal met de GFL

In 2009 kreeg ik naar aanleiding van een droom een helder inzicht om een tekst te schrijven, die je verder onderaan kan lezen. Maar eerst mijn  verhaal over mijn contact met de galactische federatie. In augustus 2009 voelde ik de wens om eens contact te mogen ervaren met de galactische federatie, om ze eens te mogen zien, die gedachte voelde alsof er een lichtschakelaar in mezelf aan ging, maar ik liet het verder weer los.

Wel toen gebeurde het en 'ik heb ze dan ook echt zien vliegen' zoals ze wel eens zeggen over aluhoedjes, maar ach wat kan mij dat schelen. Ik zat te lezen in een boek op de bank en over mijn boek heen kon in naar buiten kijken in de lucht. Terwijl ik las trok mijn aandacht onverwachts door het raam en er vloog een grote ronde UFO van achter mijn huis naar voor en het was zo dichtbij , de gigantische UFO wel 15 meter breed en 20 meter boven de woning vloog heel traag over dus ik kon heel goed de technologie zien, ik zag de vele lichten onderaan, ik kon mijn ogen niet genoeg de kost geven op dat moment, ik sprong recht en keek beter door mijn raam en toen was de UFO plots weg.

Enkele dagen later gebeurde precies hetzelfde aan de andere kant van mijn woning, de lichten kwamen van ver en leken eerst op een vliegtuig met de lichtbundels in je gezicht dus ik dacht niet meteen aan een UFO, de UFO merkte mijn gedachten op en maakte een draai met zijn onderkant naar mij toe en toen zag ik pas dat het weer die UFO was met vele gekleurde lichten, het bleef enkele seconden hangen en toen zwenkte het weg over de huizenblokken uit mijn zicht.

Ik voelde mij ongelofelijk bevoorrecht en dankbaar dat ik dit mocht zien en vond dit als een geschenk voor mijn vertrouwen van wat ik weet van kinds af aan want er zijn werelden buiten de aarde die veraf boven onze ontwikkeling zijn en ons observeren, zich niet bemoeien met ons maar ons zeer waarschijnlijk beschermen tegen vernietiging van de planeet maar vooral wachten op onze cruciale stap in ontwikkeling, een planeet van vrede worden en bevrijd worden uit de quarantaine van macht en oorlog.

Wat ik toen sterk voelde dat ze mij wilde duidelijk maken was; 'alles op de juiste tijd'. Zij hadden dus mijn wens gehoord binnen in mij zelf hen te willen zien, ze wisten precies waar en wanneer ik hen kon opmerken door het raam en zij zich lieten zich op dat moment zien, wel twee keer op een week. Het voelde dat ze mij op een integere manier duidelijk maken, wij waken over je en heb geduld, alles komt op de juiste tijd. In die periode niet lang daarna kreeg ik een droom - die ik eerst niet zo goed meer kon herinneren - ik kreeg wel een sterke ingeving na deze ervaring om te schrijven wat iets helder maakt over onze ontwikkelingsweg in het nieuwe tijdperk dat er nu is gekomen. Hier volg deze spirituele download:

De Holografische werkelijkheid in het nieuw tijdperk

Er is een belangrijk inzicht verkregen over de structuren van het oude tijdperk en het nieuwe tijdperk. Het oude (vissen-)tijdperk heeft een piramidale structuur. Het nieuwe (aquarius-)tijdperk heeft een holografische structuur.

De Piramidale werkelijkheid

In het oude tijdperk is alles gestructureerd volgens een piramidale werkelijkheid. Dat kan je zien hoe mensen afhangen in een maatschappij van de macht en de kennis van bovenaf de top van de piramide. Dit is een structuur die de kennis en bewustzijn over de realiteit doorgeeft aan hen die schijnbaar een trapje lager staan maatschappelijk gezien. Er is dan sprake van een soort leerling en meester groeiprincipe die in de structuur van de werkelijkheid is gevestigd.

Goede voorbeelden van piramidale werkelijkheid is terug te vinden in allerlei instellingen en zijn hoe mensen afhankelijk zijn en hun vertrouwen (blindelings) schenken aan de hiërarchieën van bvb de regering, de kerk, de universiteit, het leger, economie, de instellingen, de media, enzovoorts. Je krijgt kennis en bewustzijn als het ware uit tweede hand omdat je dient te vertrouwen op diegene die steeds van boven af de informatie naar jou toespeelt. Bijvoorbeeld dienen mensen voor hun spirituele ontwikkeling zich te richten tot godsdienstige leiders en patriarchen omdat je zelf niet in staat bent rechtstreeks contact te hebben met god. Er kan gemanipuleerd worden vanuit duistere intenties.

Door de piramidale werkelijkheid in het oude (vissen-)tijdperk kom je door de gebrekkige verbinding met het goddelijke gemakkelijk in angst voor tekorten en daardoor in de concurrentiestrijd. Een goed voorbeeld hiervan is hoe het leger geheime kennis over technologie voor zich houdt en voor uitlekken beschermt tegenover de vijand. En dat leger is dan ook nodig om de illusie in stand te houden dat men zich moet beschermen voor aanvallen tegenover andere veroveraars. Op deze manier kan de regerende macht (top van de piramide die afgescheiden is van de rest en alsnog verborgen; ..zie het dollarbiljet) controle houden over de werkelijkheid en de richting van maatschappelijk bestuur bepalen.

Niet de meest optimale situatie voor het individu zelf als mens. Je bent afhankelijk van de macht en je kansen tot groeien in overvloed en bewustzijn zijn zeer miniem en afhankelijk hoe je jezelf opwerkt in dit piramidesysteem van de werkelijkheid.

De Holografishe werkelijkheid

In het nieuwe tijdperk is alles gestructureerd volgens de holografische werkelijkheid. We zijn dan niet meer afhankelijk van een piramidaal systeem omdat we daaruit de lessen hebben geleerd. We zijn dan opnieuw verbonden met onze eigen goddelijke kern en acteren onmiddellijk van daaruit in de werkelijkheid. We zijn holografisch met elkaar verbonden omdat we allemaal een deel(tje) van het geheel zijn. Het geheel is dan weer een holografische afspiegeling van het deeltje als individu. Alle kennis en bewustzijn komt dan rechtstreeks vanuit deze verbinding en eenheid. Daardoor is het niet meer mogelijk met elkaar in concurrentie en oorlog te gaan en overvloed is dan een logisch gevolg hiervan. (Klik op de foto boven voor een voorstelling van een holografisch Souverein geïntegreerd mens).

We kunnen dan bijvoorbeeld het geldsysteem vervangen door een bronnensysteem. In een bronnensysteem heeft iedereen toegang en beschikking over alle bronnen. Er is geen angst voor tekorten en er is ook geen behoefte om gulzig te zijn omdat we dankzij de verbinding met de goddelijke kern de behoefte voelen om te delen met elkaar en de aarde te behoeden voor misbruik. De controle die geschied dankzij supercomputers dient niet meer om de mens te controleren en te beperken, maar om te zorgen voor een optimale efficiëntie in de bevoorrading van bronnen.

Er is overvloed en daardoor vrede, geen behoefte meer aan angst, strijd, concurrentie en frustraties voor tekorten want er is voorzien voor iedereen. Regeringen dan zijn enkel nog nodig om kansen te creëren voor ieders ontwikkeling. Het materiële is overstegen vanuit het ego en daardoor is de materie opnieuw (intelligent) geïnformeerd en geascendeerd op een nieuw bewustzijn dat gevestigd is in het nieuwe (aquarius-)tijdperk. Door technologie en robotisering zal er meer vrije tijd komen voor iedereen. Misschien maar een paar uurtjes per dag werken voor ieder mens..


Denk je eens in wat een "tijd" waar we over kunnen gaan beschikken en wat een vrijheid om dingen met elkaar te gaan doen. Door een holografische en telepathische verbinding met elkaar in bewustzijn, met het geheel, is ontwikkeling een onmiddellijk gevolg en dus niet afhankelijk bepaald zoals in een piramidale werkelijkheid. Niets kan nog vanuit het duister of het geheim ons tekorten aandoen, want je zal onmiddellijk voelen en recht willen zetten als er iets onrechtvaardig zou zijn. Het licht in de mens is veel sterker, het bewustzijn heeft de ervaring met de dualiteit achter zich gelaten en er zal alleen liefde voor elkaar heersen.

Erik Pauwels 01 11 2009 Natuurwinkel Kamperfoelie


De Film "Sirius" van Dokter Greer over de komende wereldwijde onthullingen over buitenaards leven



Video: THE COSMOS SECRET | David Wilcock

 

Video: ALCYONE PLEJADEN 8 - De Nieuwe Energiebron Van Tesla...


The Venus Project video: Paradise or Oblivion





Opmerkingen

Schrijf commentaar