Gratis boeken van Hans Laurentius

Advaita Vedanta boeken van spiritueel leraar Hans Laurentius

Eerste Hulp Bij Onvolwassenheid

EHBO / In dit PDF boekje staat de essentie over bewust doorvoelen, de opbouw van en het ontmantelen van de verdedigingsstructuur, over bewust en volwassen leven, inzoomen en uitzoomen, intuïtie herkennen en benutten, overtuigingen en emotionele ladingen op laten lossen en meer! Je hoeft nu niet meer te blijven hangen in vermijding, bestrijding, verklaring en ontkenning. EHBO biedt ook een prima achtergrond of context voor de individuele sessies en kan als reminder benut worden als je weer even denkt ‘het kwijt te zijn’ of als er zich iets aandient dat echt totaal ervaren moet worden. Download het boekje gratis en leer leven als volwassene! Staat het boekje je aan, spread the news, is toch gratis, right? Enjoy! Aanvullend op dit boek kan je de onderstaande video's bekijken van Hans Laurentius.

Pdf Boek: Eerste Hulp Bij Onvolwassenheid


'Terwijl de merel zing terwijl de merel zingt' en 'Een herfstvol satsangs'

....waren al een tijdje uitverkocht, maar zijn weer beschikbaar! Nu als gratis pdf download op de boeken pagina. Richard van de Waarsenburg heeft na enige moeite de bestanden boven water gekregen en Kasia heeft ervoor gezorgd dat je via de inhoudsopgave makkelijk naar hoofdstukken kan springen en ze op de site gezet. Reuze handig toch! Dus downloaden en lezen maar! Enjoy!


Terwijl de merel zingt

Geheel gestyled, van afbeeldingen voorzien en vormgegeven door Chris Verschoor en samengesteld en geschreven door Richard van de Waarsenburg en Hans. 52 x 4 tekstvormen, verwijzend naar de Natuur, het Wezenlijke, de Realiteit. Uitverkocht maar nu beschikbaar als GRATIS pdf met een interactieve inhoudsopgave!


Een herfstvol satsangs

Gedurende de herfst van 2005 zijn wekelijks satsangs van Hans Laurentius opgenomen, uitgewerkt en destijds op de website www.satsangvandeweek.nl gezet. Naderhand opnieuw gebundeld, herzien en vormgegeven door Chris Verschoor, geven ze een goed beeld van de zowel stille als zeer levendige satsangs, ook al vormen ze enkel het verbale gedeelte ervan.

Uitverkocht maar nu beschikbaar als GRATIS pdf met een interactieve inhoudsopgave!


Opmerkingen

Schrijf commentaar