Nine For News ~ Vrij en onafhankelijk nieuws

De wereld lijkt niet meer op wat het eigenlijk zou moeten zijn of wat ons misschien beloofd werd toen we jonger waren. Er is zoveel tegenstrijdigheid in het dagelijkse nieuws te vinden dat je je eigenlijk afvraagt of het nieuws eigenlijk nog wel belangeloos of neutraal is? Zoals iedereen weet kan de media maken of de media kan je kraken. De media heeft dus veel macht. Maar wie bezit deze macht over de media en welke belangen dienen deze machten? Hoe komt het dat alle media afhankelijk is van enkel grote persbureaus zoals Reuters die in feite in handen zijn van enkele machtige lobbyisten en bankiers in de EU, VS en Israël?  Welk oor en oog willen zij ons aannaaien om ons te laten geloven of wat zij wensen hoe de wereld er moet uitzien? Waarom zijn onze media eigenlijk alleen maar 'woordvoerders' van deze machtigen die onze regeringen onder hun controle houden?

Zulke vragen ga je stellen als gezond kritische burger want je gelooft toch dat de regeringen en instellingen het goed met je voor hebben. Je doet braaf je job, levert je bijdragen aan belastingen en zo draag jij je steentje bij aan het geheel. Zo zou het in feite moeten zijn in een perfect wereld met een perfecte woordvoering van de nieuwste en mooiste ontwikkelingen die overheden voor ons in petto hebben. Een wereld zoals zij beloven via bijvoorbeeld de Europese Unie gemeenschap waar elke burger telt en naar waarde wordt gerespecteerd. Een wereld waar iedereen vrij is en kansen heeft voor zijn ontwikkeling en waar vooral vrede en harmonie bestaat.

Zo zou het uiteraard moeten zijn....in de perfecte wereld weliswaar. Maar waarom leven wij dan niet in een perfecte wereld? Wat is de bron van alle ellende op deze aarde en blijft er zoveel ongelijkheid en armoede en oorlog? Kunnen wij als individu werkelijk iets veranderen in deze steeds maar veranderende wereld waar alleen de machtigen het recht halen om oorlog te voeren tegen de zogenoemde 'terroristische' landen die in feite misschien zelf nog nooit een land hebben aangevallen. Waarom is het zo dat de VS zich als politieland opstelt tegenover de rest van elk land in de wereld en vind dat zij de rechten van de mens iedere dag beschermen, terwijl zij de grootste holocaust in de geschiedenis op hun geweten hebben. Uiteraard het gewone volk van de VS zal hier weinig mee te maken hebben, en blijkbaar weten vele mensen dat het vooral om olie , geld en macht te doen heeft. Tot zover dus. Maar wat is de bron van alle kwaad en wat kan ik er dan aan doen als gewone enkeling is weer de vraag?

Geloven wij dat we als kleine individu een impact kunnen hebben over alle leed van de wereld? Het geheim is dat er velen mensen beweren van wel. Het is een geheim omdat u dat niet mag geloven, u mag niet geloven in uzelf dat uw liefde en uw rechtvaardige blik op de wereld werkelijk iets kan veranderen. Het is het bewustzijn over wat er verteld wordt in de wereld dat maakt dat u participant bent en dat is hoe uw perspectief mede samen met andere mensen over deze wereld gevormd wordt. Wat nu als het de bedoeling is dat u een bepaald perspectief gemanipuleerd opgedrongen wordt naar u als de 'enkeling' om zo volgens een bepaald protocol; 'probleem-reactie-oplossing' uw wereldbeeld te 'twisten' in totale hopeloosheid en machteloosheid en niets te kunnen doen aan alle ellende in deze wereld?

Heb al eens over zulke vragen hierboven stil gestaan?


Is het antwoord ja dan bent u iemand net als zovele andere mensen die reeds voorbij het punt bent of nu zal komen door hier verder te lezen. Misschien voel je intuïtief aan dat het waar is wat je hier leest? Misschien hoef je dan de volgende stap te zetten en te kiezen tussen twee pillen die we u aanbieden te slikken, een van de twee pillen, de rode of de blauwe zal u in staat stellen een andere informatie over uw werkelijkheid te gaan betreden. Je staat op het punt inzicht te krijgen over een wereldbeeld die je tot nu toe nog niet hebt mogen ontdekken omdat men u tot nu toe altijd geconditioneerd heeft dit te mogen weten.

De keuze is nu voor u:

1. Klik op de blauwe pil hier onder en de wereld zoals u die nu kent blijft gewoon als de oude en er is niets aan de hand, u hoeft zich geen zorgen te maken.
2. Klik op de rode pil en u komt in een wereld van 'het andere nieuws' terecht waar u veel wijzer en intuïtiever van zal worden,
de rode pil  zal u niet perse gelukkiger maken, alhoewel dat sommigen gelukkig worden omdat de wereld veel meer mogelijkheden en potentie heeft dan dat we tot nu toe mochten geloven. Maar het zal u ook de harde realiteit openbaren over uw hoeders en voorouders en hoe die telkens weer werden gemanipuleerd te geloven wat ze altijd hebben gelooft. Uiteindelijk zal deze nieuwe informatie leiden tot het vinden van je eigen waarheid, je zal meer van je eigen intuïtie ontdekken als je steeds verder de puzzel van ons bestaan, deze wereld en hoe en wie die zo in elkaar heeft gestoken gaat begrijpen.

Maak (klik) nu je keuze, de blauwe of de rode pil..

 

NineForNews.nl - Jouw bron voor het nieuws, waar de reguliere media meestal over zwijgen.

Opmerkingen

Schrijf commentaar