Stralend Zijn

Het stralende zelf is het meest essentiële deel van ons wezen en het goddelijke waarmee we zijn verbonden. Het is onze natuurlijk staat van zijnskracht gelijk aan grenzeloos bewustzijn en gelukzaligheid en het drukt zich uit vanuit de ziel naar de realiteit en onze omgeving.

Je herkent vast wel mensen die een gelukzalige uitstraling hebben bijvoorbeeld aan hun heldere stralende ogen en hoe zij andere mensen in hun omgeving verheffen in hun positieve energie en uitstraling. Deze mensen stralen een natuurlijke rust en gelukzaligheid uit waarbij je je aangetrokken voelt tot hun liefdevolle en levendige aanwezigheid.

Het Stralende Zijn krijgen we primair mee bij onze geboorte en blijft tijdens de eerste levensjaren sterk actief in ons zelf als vrijheid, vreugde en stralende gelukzaligheid terwijl het wordt terug gedrongen en afgewezen door onze directe omgeving en het 'ongelukkig zijn' van andere mensen.

Het Stralende Zijn is niet enkel via de ogen actief maar ook via de hartchakra, weliswaar zelfs aan de rechterkant van ons hart waar het Stralende Zijn of stralende zelf ligt gezeteld. Het ligt er waarachtig aanwezig als het goddelijke deel van ons zelf als waarnemer van onze realiteit en alle menselijke ervaringen die we ook terug projecteren naar het goddelijke. De spirituele tradities spreken dan ook over het tweede spirituele hart aan de rechterkant tegenover het hart die het Stralende Zijn letterlijk naar buiten in de realiteit laat schijnen.

Wanneer je de connectie ontvangt van het Stralend Zijn word je gevoeliger voor 'het ware geluk' voorbij het streven of verlangen naar geluk dat op illusie of materiële waarden is gebaseerd. 

Aanvankelijk kan de hartchakra meer open gaan en ontspannen en chronisch lijden verlichten. Het Stralende Zijn brengt licht in de oorzaak van je ongelukkig zijn. De Stralend Zijn connectie schenkt je een enorme spirituele gave of basis om in het goddelijke thuis te komen en dat zelfs via het alledaagse gewone plezier en humor.

De Stralend Zijn connectie helpt om helder jouw innerlijke pijn en blokkades te kunnen 'zien', voelen, waarnemen en oplossen. Je kan beter jezelf begrijpen in de wortel van je ongelukkig zijn en onderzoeken in wijsheid. Vandaar is het mogelijk om steeds weer gemakkelijk in het Stralend Zijn terug te keren.

Een goede oefening om telkens de Stralende Zijnskracht in jezelf te activeren is om beide handen ter hoogte van je borst te houden met uitgestrekte vingers naar voor gericht. Zo kan je de connectie Stralend Zijn in jezelf oproepen en versterken telkens wanneer je die nodig acht.

Stralend Zijn is voor iedereen die meer vrijheid, vreugde en gelukzaligheid wil ervaren.

Van wie of waar ontvang je Stralend Zijn?

Stralend Zijn is een connectie die je ontvangt vanuit spirituele bron van Yapono en dat is een spirituele database met allerhande spirituele connecties die in de goddelijke wereld wordt beheerd. Wij werken samen met de engelen van Yapono die deze database beheren, ontwikkelen en  programmeren met spirituele informatie. Vanuit deze bron kunnen wij de juiste informatie opvragen en als connectie of healing impuls doorsturen via de afstandsbehandelingen naar de ontvanger voor zijn of haar spirituele ontwikkeling.

Aanvragen connectie Stralend Zijn

Wij gebruiken een recente foto van jou om de connectie te maken met jou waarbij je de Stralend Zijn connectie op afstand zal ontvangen. Deze wordt dan een blijvend geïntegreerd in jouw systeem. In het begin kunnen er reacties optreden die van tijdelijke en voorbijgaande aard zullen zijn. Stralend Zijn kan door iedereen gebruikt worden en aangevraagd. Zodra je in de webshop (onderaan deze pagina) je aankoop hebt gedaan mail je ons ook je naam en foto naar ons door. Mail ons na je aankoop.

Gerelateerde producten

Yapono Stralend Zijn Connectie
Yapono Stralend Zijn Connectie

45,00€ Excl. BTW: 37,19€

Bestellen

Opmerkingen

Schrijf commentaar