Therapeute Laura Van der Werf - Lanaken

Wie ben ik?

Mijn naam is Laura van der Werf, gepassioneerde moeder, paardenvrouw en emotionele healer. Filosofisch, analytisch, autodidactisch van aard, met een grote betrokkenheid voor het welzijn van mens, dier en milieu.

Mijn doel is om mensen weer terug te brengen naar hun ware zijn; Hun Ziels-Zijn. Mijn ervaring en kennis zijn opgebouwd uit jaren studie en persoonlijke ontwikkeling. Mijn hoog sensitiviteit en hoog begaafd zijn maken de extra dimensie aan mijn helend werk.

Voor wie?

Voor iedereen die meer uit het leven wil halen, maar om de een of andere reden niet uit bepaalde patronen lijkt te kunnen komen. Wil je werk en relaties aantrekken die opbouwend, succesvol en liefdevol zijn? Wil je betere gezondheid en meer energie ervaren en bewustere keuzes maken? Wil jij ook het leven creëren waar je van droomt? Dan is Ziels-Zijn misschien iets voor jou?

Contact opnemen Telefoon: 0032-476-890902 E-mail: zielszijn@outlook.com Adres: Drie Eikenstraat 31 3620 Lanaken (GDPR: persoonsgegevens in opdracht en met toestemming gegeven door Laura van der Werf - Kamperfoelie is niet aansprakelijk voor misbruik van deze gegevens)

Meer info via deze folder, klik hier.

Opmerkingen

Schrijf commentaar