Tweedehands Boeken

Sinds een tijdje hebben we succes met de verkoop van tweedehands spirituele boeken. Iedereen kan bij ons boeken kopen of verkopen.  Dit werkt van twee kanten zeer goed. Mensen kunnen hun oude boeken kwijt of vinden bij ons leuke spirituele boeken meestal aan minder dan een derde van de prijs zoals in de gewone winkel of bol.com download.

Veel mensen hebben ergens wel een hoekje op zolder of in de garage waar nog oude boeken liggen die amper ooit nog eens gelezen zullen worden. Het zou leuk zijn mocht je die boeken een tweede leven kunnen geven waar andere mensen nog plezier aan kunnen beleven en waar jezelf nog wat centjes kan aan overhouden.

Hoe gaan we te werk

Via de winkel

Je brengt je boeken naar onze winkel en samen bekijken we wat verkoopbaar is en komen we overeen welke prijs deze verkocht zal worden in onze winkel. Hiervan krijg jij 50% direct uitbetaald, de boeken worden meteen geprijsd en uitgestald.

Via e-mail

Je kan je boeken ook per titels doormailen naar ons en ook enkele foto's mee doorsturen zodat we een goed beeld krijgen van de toestand van boeken. Je stuurt de boeken na goedkeuring en selectie naar onze winkel. We stellen jou een prijs per boek voor alvorens de boeken ons zijn toegekomen. We betalen deze uit via overschrijving.

Bepalen verkoopwaarde

We proberen samen met de aanbieder van tweedehands boeken de verkoopprijs te bepalen of te onderhandelen. Wij hebben spirituele boeken die geprijst staan tussen de 2.00 euro en de 8.00 euro gemiddeld. Dit maakt het voor veel mensen mogelijk om nog goede boeken te vinden aan een zeer voordelige prijs, beter dan de meeste tweedehands boekenverkopen. Veel mensen zijn blij om bij ons leuke koopjes te vinden.

Weliswaar kan je als je zelf jouw boeken bij ons aanbied relatief weinig nog recupereren van je oude boeken maar langs de andere kant krijg je meteen je geld uitbetaald en bezorg je andere mensen de kans makkelijker een boek te kunnen aanschaffen. Boeken worden steeds duurder en ook de verkoop via internet en boeken downloads is de markt volledig veranderd.

Kleine handelaars kunnen omwille van de kleine winstmarges geen grote investeringen meer aan om boeken in te kopen. Meestal draait het uit op verlies door dat de winst op boeken opgeslokt worden door de grote centrale boekhuizen die distribueren en de winkeliers amper 10% korting geven, waar we nog BTW en werkingskosten moeten vanaf trekken. Blijven er titels of boeken onverkoopbaar dan begrijp je wel dat we onze eigen broek hier aan scheuren.

Met onze manier van tweedehands boeken aanbieden hopen we een win-win situatie te creëren waar iedereen gelukkig van wordt.

Heb je interesse, neem dan vrijblijvend contact met ons op als je nog vragen hebt : info@kamperfoelie.com


Opmerkingen

Schrijf commentaar