Workshop Transmuteren 1 op 1

Transmuteren kan iedereen leren

Transmuteren is een krachtige healing methode met de energie van het watermantijdperk ofwel de vijfde dimensie. In het watermantijdperk is het mogelijk dat iedereen de hogere trilling van de vijfde dimensie kan leren gebruiken en zijn eigen Transmutatie vermogens leert te ontwikkelen.

Transmuteren is het energetisch omzetten van negatieve energieën en onderbewuste blokkades door verzoeken te doen (intenties) naar via jouw hogere goddelijke bron en om instant een helende impuls terug te ontvangen. Door intens gebruik en ontwikkeling van deze gave zijn de mogelijkheden en oplossingen oneindig en hierdoor groeien je spirituele vermogens waardoor je in de eerste plaats jezelf kan healen met de vijfde dimensie energie.

Transmuteren is geschikt voor sensitieve mensen die van hun gevoeligheid een kracht willen maken waardoor je spirituele zelfstandigheid groeit. Het helpt je om minder afhankelijk, hulpeloos en slachtoffer te blijven voelen van negatieve energieën vanuit de omgeving en de innerlijke blokkades die je leven beïnvloeden en zelfs aansturen.

Transmuteren kan toegepast worden voor het leren aura clearen, omgeving clearen, negatieve energieën te verwijderen, negatieve banden te doorbreken, je eigen energetische praktijk naar een hogere trilling te brengen, zelfontwikkeling verder in de vijfde dimensie, overgevoeligheid en negativiteit te overwinnen, ..enz.

Gebruik van Transmutatie tools

Tijdens de workshop transmuteren leer je de Hart Resonator Staaf of Aquarius Energieschijf te gebruiken die helpen om je vermogens om te transmuteren voor 100% te benutten. Deze tools werken volledig met watermantijdperk of vijfde dimensie energie en helpen jou om je kanaal met het goddelijke verder te openen en te versterken.

Zonder Hart Resonator Staaf of Aquarius Energieschijf kan je maar 25% van je vermogens gebruiken. Hoe langer en intenser je één van deze tools gebruikt hoe sterker de verbinding of de integratie met je goddelijk kanaal tot stand komt tot dat je zelf de 100% verbinding hebt gerealiseerd en niet meer afhankelijk bent van tools. Hoe snel dit proces verloopt is zeer individueel en hangt af van de mate hoe intens je jezelf ontwikkelt in overgave met de goddelijke bron. Eenvoudiger gezegd, hoe meer je de Hart Resonator Staaf of Aquarius Energieschijf gebruikt en dagdagelijks je transmutatie werk doet hoe krachtiger jouw Transmutatiegave en resultaten zullen ontwikkelen.

Deze workshop zet je op weg naar je volledig potentieel. De workshop is heel praktisch gericht en op maat van jouw ontwikkeling en behoeften, jouw interesse en de verschillende doelen waarvoor je de Transmutatiegave wil gaan gebruiken. Er wordt bijzonder veel praktische nieuwe kennis overgedragen waarvoor je best ook tijdens de workshop notities opschrijft. De workshop Transmuteren wordt 1 op 1 gegeven aan 1 persoon of maximum aan twee personen samen in een private sessie bij Kamperfoelie. De workshop duurt ongeveer 1 uur en is voldoende om de basisprincipes te kunnen toepassen.

De workshop kan persoonlijk ter plaatse bij Kamperfoelie gevolgd worden of via een ZOOM-conferentie video online.

Kostprijs 120 euro per persoon

Voor meer informatie of afspraak voor een Workshop Transmuteren sessie 1 op 1 kan je contact opnemen via telefoon: 089 20 32 86 of via e-mail: info@kamperfoelie.com .

Gerelateerde producten

Aquarius Energieschijf met Vitaliet
Aquarius Energieschijf met Vitaliet

66,00€ Excl. BTW: 54,55€

Bestellen

Opmerkingen

Schrijf commentaar