Zwarte Magie Schild Connectie

De Zwarte Magie Schild Connectie beschermd je voor alle vormen van zwarte magie, voodoo, vloeken, astrale invloeden zowel bewust als onbewust naar jou gestuurd. Het lost ook jouw innerlijke handvaten op met zwarte magie op een wijze in non-lineair tijd en ruimte, dat wil zeggen zowel van dit leven, vorige levens en toekomstige levens.

Zwarte magie wordt door de meeste mensen niet begrepen, het klinkt als een fabeltje uit films en het idee is dan meestal ook "als je er niet mee bezig bent kan je het ook niet aantrekken".  Echter als je het zelf ervaart dan denk je hier anders over en ben je meestal wanhopig op zoek naar een oplossing. Spijtig genoeg wordt er veel misbruik gemaakt door mensen die beweren te kunnen helpen met dikwijls astronomische bedragen waar je opgelicht uit kan komen en je uiteindelijk nog geen oplossing hebt. Dit is wat we helaas vaak horen. Waarom is het dan anders bij de Zwarte Magie Schild Connectie?

De Zwarte Magie Schild Connectie is een directe bescherming vanuit de spirituele bron van Yapono. Door onze eigen ontwikkeling en jarenlange offers die we hebben gedaan om zwarte magie op te lossen en zelf te doorleven. Daarom kunnen we blijvende bescherming aanbieden voor wie de Zwarte Magie Schild Connectie aanschaft. Meteen na ontvangst van de Zwarte Magie Schild Connectie ben je beschermd tegen zwarte magie voor je hele leven en kan er ook geen nieuwe zwarte magie meer naar jou gestuurd worden. Deze bescherming neem je ook overal en altijd met je mee.

Innerlijke handvaten oplossen

Alle handvaten met zwarte magie gaan zich oplossen na ontvangen van deze zwarte magie schild connectie. Veel mensen hebben in vorige levens zelf te maken had met zwarte magie of hebben er aan deelgenomen om anderen kwaad te berokkenen. Zowel deze handvaten als ook de diepere lagen van leed die door zwarte magie in jouw systeem zijn opeengestapeld worden opnieuw verwerkt en opgelost. Als deze diepere lagen worden opgelost kan dit voelen alsof je nog steeds niet verlost bent van zwarte magie, echter dit is het oplossen van deze diepere oude lagen van zwarte magie. Deze lagen voelen dan niet prettig maar betekenen niet dat er nieuwe zwarte magie op je gestuurd worden.

Waarom, Hoe en Wat is de bron van zwarte magie?

Veel mensen maken zich zorgen en vragen zich af hoe kan dit en waarom doet iemand dit om zwarte magie te sturen naar anderen?  De reden is dat er diep in het collectief en verborgen voor het collectief van de mensheid er al eeuwen zwarte magie wordt toegepast op grote schaal. Deze mensen vertoeven vaak in de hoogste posities van onze maatschappij vanuit verborgen sekten en zijn extreem uit op macht en manipulatie. Zij vieren hierbij hun eigen religie die voor ons normale mensen onbegrijpelijk en verborgen blijft. Zoals het spreekwoord zegt, de grootste truc van de duivel is dat hij niet bestaat.

Het heeft onze maatschappij door de eeuwen heen dan ook zeer diepgaand en nadelig beinvloed in het collectieve onderbewustzijn maar ook in de zin van het werkelijke en materiële. Zwarte magie is een macht die overal plaatsen heeft ingenomen achter de schermen, in de politiek, in religie, in de bankwereld, in de media, enz. Dus overal waar macht mee gemoeid is zijn er mensen geïnfiltreerd die via hun eigen duistere religie het duister onderhouden om hun eigen macht te kunnen behouden. Omdat we allemaal in vorige levens hier ook al aan deelgenomen hebben, kunnen we stellen dat iedereen diepgaand deze vorm van negatieve beïnvloeding heeft ondergaan of zelfs heeft toegepast. Iedereen kan deze Zwarte Magie Schild dus gebruiken.

Zwarte Magie berooft je ziel van jouw lichtkracht

Eens het duister een handvat heeft op jou of je staat onder beïnvloeding van zwarte magie kan dit enorme gevolgen hebben voor je persoonlijke ontwikkeling. Meestal komen zaken in je leven niet of heel slecht van de grond, je wordt gestuurd naar allerlei tegenslag omdat demonen aangestuurd worden jouw leven negatief te beïnvloeden. Deze demonen gaan vooral op zoek naar een handvat in jou, bijvoorbeeld een oud trauma die je niet hebt verwerkt en dat kan ook van een vorig leven zijn. Deze trauma vormt dan een bron om verder je lichtkracht te roven. 

Soms is traumaverwerking en begeleiding nodig naast de Zwarte Magie Schild Connectie maar alleen de Zwarte Magie Schild Connectie kan je voorgoed bevrijden van zwarte magie. Personen die zwarte magie op jou hebben aangestuurd beroven jou van je lichtkracht, zij gebruiken jouw lichtkracht om het succes in jouw leven te ontnemen en om er zelf beter van te worden. Na de Zwarte Magie Schild Connectie stopt deze beroving van jouw lichtkracht en de gevolgen hiervan en jouw creatie en lichtkracht herstelt zich volledig.

Bewuste of onbewuste aangestuurde zwarte magie

Er zijn twee duidelijk verschillen in zwarte magie, bewuste of onbewust aangestuurde zwarte magie.

Onbewuste aangestuurde Zwarte Magie

Deze komen heel vaak voor in de vorm van een vloek die als een onbewuste intentie geprojecteerd wordt door mensen die vanuit hun negatieve band met jou een verwensing voelen, of frustraties naar jou hebben omwille van jaloezie of kwaadheid, wrok, de wens om jou te manipuleren.  Dit komt ook vaak voor in bedrijven en tussen zakelijke partners maar ook tussen familieleden of ex relatie partners, enz.. Een eenmalige onbewuste intentie naar iemand kan al effect hebben als er voldoende handvat aanwezig is bij de ontvanger.

Bewust Aangestuurde Zwarte Magie

Dit is een vorm waarbij men de hulp inroept van zwarte magiërs die op regelmatige basis zwarte intenties naar jou blijven sturen. Dit kan gepaard gaan met aanvallen vanuit de astrale wereld en de invloed van demonen of negatieve entiteiten. Hierbij kan zowel de duur en de herhalingen verschillende lagen van zwarte magie diepgaande negatieve effecten veroorzaken op jouw welzijn, succes, gezondheid, het sociale leven zoals wegvallen van helpende vrienden, het financiële zoals omzetdaling of tegenslagen, ...enz.

Kostprijs Zwarte Magie Schild Connectie 150,00 euro per persoon

Voor aanvragen van de Zwarte Magie Schild Connectie kan je ons mailen naar info@kamperfoelie.com , stuur daarbij ook jouw recente foto waar je duidelijk met je ogen op te zien bent.

Eerst ervaren en dan beslissen voor aankoop

Dit is ook mogelijk, je krijgt dan tijdelijk de Zwarte Magie Schild Connectie op proef om eerst zelf te ervaren wat het doet. Stuur ons een mail met deze vraag naar info@kamperfoelie.com .

Ervaringen van klanten na ontvangen Zwarte Magie Schild Connectie

"Na ontvangst van het zwarte magie schild droomde ik dat ik in mijn lichaam terug viel, ik werd toen echt wakker met een schok en zag 2 zwarte akelige schimmen met tentakels op het plafond verdwijnen naar buiten. Dit voelt als een bevrijding en heb nadien nooit meer last gehad van duistere aanvallen"  Magot 10 juni 2021

" Ik heb deze echt gevoeld en nu voel ik mij super goed, ik ben minder verward en voel terug meer energie en focus" Albert Stevens 15 juni 2021

"Ik voelde mij na krijgen van de Zw.M Schild niet zo optimaal, alsof er negativiteit was, maar op de een of andere manier was het anders, het voelde niet dat de negativiteit van voorheen mij te pakken had. Zoals jullie mij zeiden was het een verwerking van oude negativiteit." Eva Vanhoof  17 juni 2021.

"...een half uur nadat ik en mijn vriend het zwarte magie schild hebben gekregen, nam zijn broer na lange tijd van vete weer contact met ons op om ons uit te nodigen voor een weekendje samen zijn en weer goed maken, dit was zo verrassend en zo mooi dat we zeker overtuigd zijn dat het schild wel werkt." Marina Joosten 24 juni 2021.

" Ik was meer dan 20 jaar lang onder beïnvloeding van zware negativiteit, vrienden en familie hadden zich tegen mij gekeerd en had veel tegenslagen en ongelukken in mijn leven, ik was mij zeer bewust van dit probleem, ik vocht hard ertegen maar nergens vond ik ooit een oplossing tot ik tijdens het Isabella Consult het Zwarte Magie Schild ontvangen had. Mijn lichaam kon de jarenlange negativiteit niet langer meer verdragen en ik viel letterlijk op mijn knieën op de grond tijdens het consult, alle negativiteit verdween als bij donderslag, langzaam kwam ik terug op krachten en ik werd volledig gevuld van kop tot teen van gelukzaligheid, alles werd licht rondom mij, ik kan met geen woorden beschrijven hoe goed ik mij nu voel, en toen ik thuis kwam leek of mijn hele huis ook bevrijd was van alle negatieve sfeer. Ik laat je dit alvast weten." Sonja van Beek 5 augustus 2021

Opmerkingen

Schrijf commentaar