Edel Shungite B Kwal - Gepolijst G2 - 62 gram

  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 27,90€
  • Excl. BTW: 23,06€

Korte beschrijving:

Dit is een Edel shungiet brok kwaliteit B met een veel minder percentage fullerenen waardoor het betaalbaar blijft. Omdat de grote brokken A-kwaliteit door de schaarste bijna onbetaalbaar zijn geworden verkopen wij wel nog B-kwaliteit brokken die uitgekapt zijn 1 tot 10 meter naast en onder de oor..

Dit is een Edel shungiet brok kwaliteit B met een veel minder percentage fullerenen waardoor het betaalbaar blijft. Omdat de grote brokken A-kwaliteit door de schaarste bijna onbetaalbaar zijn geworden verkopen wij wel nog B-kwaliteit brokken die uitgekapt zijn 1 tot 10 meter naast en onder de oorspronkelijke edel shungietmijn. Ze zijn meestal te herkennen en te onderscheiden van zowel A kwaliteit Edel shungiet en standaard shungiet en ook door de typische lagen van ongeveer 5 à 10 mm en de vierkantige uitkapvorm. Dit stuk is minder zilver kleurig zoals de gebruikelijke Edel Shungiet door het veel grotere koolstofgehalte en wordt hier aan een redelijke prijs verkocht.

Deze Edel Shungiet B kwaliteit wordt door ons grondig gereinigd door schuren en polijsten met rvs borstels. Daarna verder worden ze niet meer behandeld of bewerkt.

Wij kopen onze shungite producten via de invoerder van de grootste mijn in Karelië (Zazhoginsky) waar het shungite het grootste aandeel van fullerenen bezit. Bij vele andere kleinere mijnen is dit gehalte veel lager. Shungite is een natuurlijk mineraal met een uniek georganiseerd kristalrooster of raster op basis van koolstof. Zoals we weten, is koolstof de basis van het leven op aarde. Moderne geleerden wijten het ontstaan van leven op onze planeet als een complex proces van evolutie van koolstofverbindingen.

Wat zijn Fullerenen?

Shungite ontvangt de genezende kracht van de fullerenen, een bolvormige holle molecuul die bestaat uit tientallen koolstofatomen en die alleen in shungite voorkomt met atoomnummer C60. Toen fullerenen een paar decennia geleden werden ontdekt in de shungite werd het een sensatie. Fullerenen gedragen zich in ons lichaam als de meest krachtige en meeste langwerkende antioxidanten als een middel om de vrije radicalen te bestrijden.

Het belang van deze ontdekking is dat tot die tijd, wetenschappers zich alleen bewust waren van drie vormen van koolstof: diamant, grafiet en carbyne . De nieuwe molecuul vertraagt de groei van kankercellen en stoffen van fullerenen kunnen de activiteit van het AIDS-virus vertragen. De ontdekking van de fullerenen was een echte doorbraak in nanotechnologie en werd uitgeroepen tot een sensatie van de 20e eeuw. De wetenschappers die het hebben ontdekt kregen de Nobelprijs voor de Scheikunde in 1996.

Gebruik

Leg ze bij grote elektrosmog storingsbronnnen zoals router, repeaters, tablet, laptop, TV, smartphone en opladers, in de auto, enzoverder. Ideaal voor 'Cold stone' massage', reinigen van de huid, snellere heling van wonden, insectenbeten en brandwonden, puisten, hoofd-, maag-, rugpijnen, depressies, angsten, wagenziekte, enzoverder. Deze grotere stenen zijn uitermate geschikt voor therapeuten voor behandeling van patiënten maar ook voor zelfbescherming.

Door de 10-20% voornamelijk bergkristal, pyriet en ijzer inhoud heeft het ook een sterk orgon effect.

Garantie Echtheid

Test op de echtheid door de geleidbaarheid te meten: Wij verkopen een betaalbare Edel Shungiet test hier.

Opgelet! Momenteel wordt door verschillende Nederlandse edelsteen groothandels (en daardoor ook handelaars/webshops die het daar kopen) UHT antraciet verkocht als Edel shungiet wat je ook kan kopen bij de steenkoolhandel aan 16€ per zak van 25 kg; alhoewel het ook meer dan 90% koolstof is en een glanzend uiterlijk heeft zijn het geheel andere koolstof verbindingen en bevatten geen fullerenen en heeft het ook niet de energetische en anti-elektrosmog eigenschappen; Edel shungiet geleidt stroom en antraciet niet: te testen met multimeter op Ohm of met lampje/LED in serie met batterij.

Edel Shungite is

- een natuurlijke antioxidant die de menselijke immuniteit kan verhogen met betrekking tot de vele ernstige ziekten en onderdrukken van vele allergische ziekten;
- een absorptiemiddel voor het zuiveren van lucht en water van veel organische en anorganische verbindingen en van overtollige vrije radicalen;
- ideaal om te combineren met andere edelstenen om te ontladen en/of negatieve invloeden van die edelstenen te neutraliseren;
- een drager van een breed scala van sporenelementen en biologisch actieve stoffen voor intensivering van de biologische processen in de lichamen van mensen en dieren;
- een materiaal dat door actieve interactie met elektromagnetische velden van verschillende aard (antropogene hoge-frequentie, zonne-energie, geopathische velden) hun negatieve impact kan neutraliseren.

Het bezit:

- adsorberende activiteit, het vermogen stoffen te vangen uit de omgeving;
- bactericide werking;
- hoog niveau van adhesie, de mogelijkheid om verbinding te maken met elke stof;
- antihistaminica en anti-inflammatoire effecten;
- radio schild eigenschappen;
- gedraagt zich als een supergeleider voor elektrische stroom;
- vermogen om zuurstof te absorberen bij kamertemperatuur in water en in de lucht.

Hieronder een voorstelling van het (antismog) absorptievermogen van Elite shungite, dat bijna het hele elektromagnetisch spectrum omvat:

Efecten van de Shungite:

- bevat bijna alle elementen - zeer aardend (stimuleert 1ste chakra)
- werkt in op de emotioneel, mentaal en spiritueel lichaam
- sterke anti-oxidant
- stimuleert het immuunsysteem
- extreem water-zuiverend
- alle mogelijke allergieën
- neutraliseert elektro-magnetische straling
- anti-bacterieel
- alle mogelijke huidaandoeningen
- heelt snijwonden sneller
- balanceert de aura
- rustgevend
- bij stress en depressies
- energetisch reinigend
- tegen alle mogelijk chronische aandoeningen
- zowel inwendig als uitwendig toepasbaar

Duitse Youtube video

Klik op 'Bekijk deze video op YouTube'; Nederlandse vertaling: kies 'ondertiteling' in Youtube settings onderaan, dan eerst 'Duits' selecteren en dan 'automatisch vertalen en 'Nederlands' kiezen:

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling
Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha