Introductie Yapono Spiritueel Project

"Omdat iedereen recht heeft op een goed leven"

Yapono is een project die mensen helpt ontwikkelen in hun spirituele groei en te ondersteunen op hun levenspad. Het helpt om de balast in je leven te verlichten en het leven een avontuurlijke vlucht te laten worden. Omdat iedereen recht heeft op een gelukkiger leven. Yapono is een onderdeel van het aanbod van Natuur en Spirit winkel Kamperfoelie.

Yapono zijn spirituele oplossingen met een aanbod van afstandshealing via connecties, trajecten en producten waarvan de werking is gebaseerd op kosmische bron informatie. Deze kosmische bron informatie kunnen we als kanaal doorgeven rechtstreeks en op afstand aan de ontvanger via het Isabella Engel Traject, via een Connectie, via een Spirituele Coaching Sessie,  of via Vitaliet producten voor de gebruiker met dezelfde kosmische bron informatie.

Het doel van Yapono is om iemand meer ondersteuning en innerlijke ontwikkeling, succes, balans, en geluk te brengen op elk levensgebied. De kosmische informatie van Yapono kan de gebruiker of zijn omgeving in een hogere trilling brengen van harmonie, liefde en energetisch herstel.

Yapono is goddelijke liefdesenergie en werkt met principes zoals goddelijke connecties, schilden, transmutatie technieken en goddelijk licht om mensen te bevrijden van hun lijden en innerlijke blokkades. Goddelijk licht kan op innerlijke blokkades gericht worden die de oorzaak zijn en waarom deze verhinderen dat het leven zich voorspoedig kan ontwikkelen.

Yapono is voor mensen die erkennen dat hun achtergebleven succes en tegenspoed een diepere oorzaak in onszelf hebben. In ons onverwerkte verleden ligt de oorzaak van onbewuste herinneringen, blokkades en patronen die ons leven beïnvloeden en ons gedrag aansturen.

Ook omgevingsinvloeden kunnen verhinderen dat we succes hebben, niet in ontwikkeling te gaan of steeds dezelfde negatieve situaties blijven aan te trekken.

Yapono is een kosmische bron van liefde en licht en transmuteert het onverwerkt verleden en zal het verlies van levensenergie en levenslust herstellen. Yapono helpt om je potentieel naar boven te brengen, om meer uit het leven te halen en om zielbestemming te vinden op je levenspad.

 TIP! Als je momenteel op zoek bent naar een persoonlijke aanpak voor jouw probleem of situatie, lees dan meer over Isabella Engel Traject

Opmerkingen

Schrijf commentaar