Isabella Engel Traject

Het Isabella Engel Traject heeft al voor verschillende mensen verrassende oplossingen en resultaten gebracht op bijna magische wijze. Het Isabella Engel Traject is een begeleiding door Engel Isabella die ook nog tijdens een traject van 21 dagen lang naast je zijde blijft meewerken voor je groei, bescherming en voorspoed.

Wanneer mensen de diepere oorzaken van een probleem niet kennen dan kan Isabella Engel Traject wel tot de kern van problemen doordringen en dat ook oplossen of transmuteren. De ervaringen van mensen zijn dan ook heel verrassend. Isabella laat genoeg tekens zien dat ze daadwerkelijk helpt. Aartsengel Isabella is rechtvaardig en soms heel direct maar ze zal zeer liefdevol optreden.

Sinds 2001 heeft onze persoonlijke ontwikkeling zich verdiept binnen de energie van de vijfde dimensie, toen wij in 2018 plots de melding kregen dat we zouden gaan samenwerken met engel Isabella, een nieuwe engel voor mensen te helpen groeien naar de vijfde dimensie terwijl Isabella vanuit de tiende dimensie werkt. Dit heeft geleid tot het aanbieden van het Isabella Engel Traject.

Engel Isabella staat ons ter zijde voor begeleiding en innerlijke ontwikkeling, healing en transmutatie, voor meer voorspoed, welzijn, herstel, verlichting en geluk te brengen op elk levensgebied.

Aartsengel Isabella helpt de mensen naar een zelfstandige creatiekracht binnen de vijfde dimensie.

In de vijfde dimensie hebben de engelen een veel hogere trilling en staan ook dichter bij de mensen en stellen zich meer gelijkwaardig op met mensen. Terwijl de engelen van de derde dimensie minder snel persoonlijk gerichte hulp boden.

Een Isabella Engel Consult bied een grotere lichtkracht in het transmutatiewerk sinds de samenwerking met aartsengel Isabella. Engel Isabella begeleid het hele consult waarbij wij een kanaal vormen om op maat de gepaste spirituele bouwstenen en impulsen over te brengen voor healing of ontwikkeling.


Het Isabella Engel Consult bied nieuwe mogelijkheden:

Je trilling naar 5D te verhogen, diepere ontwikkelingsmogelijkheden.
Ontwikkelen in een flow zonder verergering.
Creatiekracht ontwikkelen, niet meer afhankelijk van iets (hogers) buiten jezelf.
Je eigen reddende engel worden.
Gerichte transmutatie en oplossingen voor welzijn en doelstellingen.
Doorbreken van beïnvloedingen en onderbewuste blokkades.
Afstandsbehandelingen via foto of woonplattegronden.
Zelf leren werken met vijfde dimensie healing tools.
Gratis proefperiode Isabella Lichtpoort Connectie.
 

Aanvragen Isabella Engel Traject

Het traject begint met een intake en een behandeling door Engel Isabella. Deze intake kan zowel ter plaatse bij Kamperfoelie als ook via video chat Facetime of messenger. Daarbij hoort ook een naservice met een behandeling via jouw foto op afstand. Engel Isabella blijft nog 21 dagen lang aan je zijde en begeleid je door jouw belangrijkste ontwikkelingen die zijn besproken tijdens het consult.

Maak een afspraak en mail of breng ons een recente foto waar je duidelijk met je ogen zichtbaar op staat. Het consult duurt ongeveer 1 uur en kost 250 euro met 3 weken begeleiding door Engel Isabella.

Mail ons vrijblijvend voor meer info of je kan ook een afspraak maken via telefoon 089 20 32 86  of mail ons info.kamperfoelie.com

Optimale hulp door samenwerking

Tijdens het traject met 21 dagen begeleiding door Aartsengel Isabella zijn er een paar belangrijke zaken die je zelf in acht moet nemen om zo optimaal mogelijk hulp te krijgen van Aartsengel Isabella. Dit zijn de belangrijkste punten:

~ Blijf vrij van overmatig gebruik van alcohol, dit kan je ontwikkeling behoorlijk tegenwerken. Gebruik van drugs werkt tegen en deze mensen verwijzen we door naar professionele hulp.

~ Werk zelf actief mee aan je ontwikkeling en levensinstelling, tracht voor de meeste positieve uitkomst te verwachten, blijft niet hangen in lijden of zelfmedelijden.

~ Engel Isabella kan situaties in je leven brengen of aantrekken naar jou waardoor je innerlijk tot ontplooiing komt, er kan bescherming, heling en overvloed gebracht worden. Echter wanneer je te zeer een oplossing verwacht van buiten jezelf, materiële oplossingen verwacht, situaties naar je hand wilt zetten, onrealistische verwachtingen hebt, en dus onvoldoende aan jezelf wilt werken waardoor je jezelf blokkeert, dan kunnen er ook geen grote verbeteringen vanzelf komen.

Er is wel veel mogelijk als je jezelf openstelt voor de energie en de flow van veranderingen waar je in mee kan drijven en naar toe geleid zal worden door aartsengel Isabella. Hoe meer je bereid bent om zelf actief te veranderen, hoe meer Isabella je op een wonderlijke manier kan doorgeven. Het is dus aan jou om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van het Isabella Engel Consult.

Als je bovenstaande punten in acht neemt zal je een enorme kracht ervaren, heel snel en gemakkelijk in een flow kunnen ontwikkelen, je kan meer in je eigen lichtkracht gaan staat, intuïtiever zijn, een sterke verbinding voelen met spirit en het hogere plan van je ziel, bescherming krijgen, meer innerlijke vrede en geluk ervaren, situaties beleven die bijna als magisch ervaren worden.

Gerelateerd Aanbod

Aartsengel Isabella Lichtpoort Connectie

Reacties van Klanten

"Na jarenlange hulp bij een coach kwam ik  niet vooruit, uiteindelijk bij het Isabella Engel Traject ben ik zoveel vooruit gegaan wat ik nooit had durven verwachten of dromen." Magdalena V. Maasmechelen.

"Ik heb eindelijk het leven kunnen opbouwen dat ik wenste, mijn zaken en relatie leven verbeteren, breken met de verkeerde gewoonten en mensen dankzij de hulp van het Isabella Engel Traject en consult"  Sonja Debacker NL.

Gerelateerde berichten

Opmerkingen

Schrijf commentaar