Bachbloesemtherapie - Introductie


Bij Bachbloesemtherapie gaan we op natuurlijke manier stemmingen en emoties harmoniseren die uit balans zijn door middel van de 38 bloesemextracten die door dokter Edward Bach zijn ontdekt. Deze natuurlijke Bacremedies zijn volstrekt veilig en kan door iedereen zowel jong als oud gebruikt worden.

OPGELET!!: Gebruik Bachbloesems verstandig en niet ter vervanging van voorgeschreven medicatie van een arts of psycholoog, enkel dus als ondersteuning. Bij psychologische klachten dien je jouw arts te contacteren. Wij nemen geen verantwoordelijkheid indien de gebruiker op eigen risico advies van de arts negeert.

Je goed in je vel voelen wordt voor een groot deel bepaald door je gevoelens. En gevoelens hebben uiteindelijk weer invloed op de omstandigheden in jouw leven.

Of we nu jong of oud zijn, we hebben allemaal wel eens te maken met negatieve gevoelens die intens kunnen zijn en waar we niet altijd meteen raad mee weten.

We gaan allen door tijden van enorme veranderingen, van economische en sociale onrust waarbij vele mensen onder emotionele druk te staan en gevoelens ondergaan van stress, angst en onzekerheid.  Veranderingen zoals een nieuwe job, verhuizen, echtscheiding kunnen aanleidingen zijn tot depressies, zorgen, gepieker, schuldgevoelens, onverwerkt verdriet,.. en halen steeds meer mensen onderuit die het moeilijk hebben hier mee om te gaan.

Bachbloesemremedies kunnen het gevoelsleven helpen ondersteunen door weer opnieuw in harmonie te brengen en jouw leven terug op het juiste spoor brengen. Bachbloesems onderdrukken niet, integendeel ze hebben de kracht om negatieve emoties te transformeren naar positieve tegenpolen. 

Bachremedies maken je ook niet afhankelijk of verslaafd maar ze laten je eigen vermogens tot ontwikkeling komen. Wanneer we ons innerlijk kompas zijn kwijtgeraakt schenken Bachremedies opnieuw moed en vertrouwen in ons zelf, het leven en ons levensdoel.

Bachbloesems zijn veilig en kunnen lange tijd gebruikt worden, ook door jonge kinderen en zwangere vrouwen.

Wat zijn Bachbloesems?

Hoe werken de Bachbloesem Remedies?

Aanbevolen! Persoonlijke Bachbloesem Mix Remedie.

Gerelateerde producten

Opmerkingen

Schrijf commentaar