Spirituele Coaching Sessie

Een spirituele coaching sessie bij Kamperfoelie is gericht op energetische clearing en persoonlijke ondersteuning voor je ontwikkeling. De benadering is zeer praktisch, intuïtief maar ook discreet en luisterend. Een persoonlijke afstand clearing van je aura tijdens de sessie brengt weer rust,  ontspanning of helderheid.

Een sessie werkt altijd probleemoplossend gericht op de vragen of problemen waarbij je op dat moment mee worstelt, dus wees voorbereid met je vragen als je in de sessie komt. Energetische blokkades worden opgelost en maakt dat er meer creatieve energie-flow in je leven vrij komt. Uitzichtloosheid en spanningen lossen op en vertrouwen wordt weer opgebouwd.

Gevoelig zijn voor negatieve energieën of negatieve beïnvloeding die op jou gericht is wordt getransmuteerd waardoor plannen in je leven weer van de grond komen, relaties weer herstellen of afgesloten mogen worden. De hele Spirituele Coaching Sessie wordt ook mee begeleid met Engel Isabella die perfect de achtergrond of diepere oorzaak van je vragen of problemen kent en meehelpt voor oplossingen of healing op zielen niveau.

Een Spirituele Coaching Sessie kan heel bevrijdend voelen naderhand, er kunnen onverwachte doorbraken of oplossingen uit voortkomen.

Voor wie?

Voor iedereen die nood heeft aan directe oplossingen op persoonlijk en energetisch niveau, energiewerk op afstand.
Voor wie behoefte heeft aan begeleiding en een gesprek.
Voor mensen die tijdens een Isabella Engel Consult en Traject extra bijkomende begeleiding of gesprek wensen.
Een sessie is geen vervanging voor een professioneel consult van een arts of een psycholoog. Lees disclaimer hier.

Kostprijs, praktisch en afspraak maken

Een Spirituele Coaching Sessie duurt ongeveer 1 uur en kost 65 Euro
De sessie kan zowel ter plaatse bij Kamperfoelie doorgaan of kan ook via een ZOOM-conferentie georganiseerd worden voor u.
Maak nu een afspraak of vraag meer vrijblijvende info via telefoon 089 20 32 86  of mail info@kamperfoelie.com

Reacties van klanten

"Zoals jij voorspelde ben ik mentaal nu een heel stuk opgeknapt".

"Ik ervaar nu al meer rust meteen na ons gesprek" Rita.

Gerelateerde berichten

Opmerkingen

Schrijf commentaar