Stralingsvrij Beheer van Natuur Dieren en Landbouw met ULE

Stralingsvrij Beheer van Natuur Dieren en Landbouw met ULE

Het neutraliseren van straling in de land en tuinbouw brengt een energetisch verbeterende invloed op planten, dieren en omgeving die de kwaliteit en de gezondheid ten goede komt. United Light Energy woonbiologie bied in samenwerking met woonbioloog Jan Hendrik Douwes diagnose, begeleiding, en blijvende service gespecialiseerd voor mensen in de levende en groeiende sector.

Toenemende omgevingsinvloeden en hoog frequente straling zoals 5G hebben een ziekmakende  impact op de natuur, de dieren en de landbouw. Daardoor gaat het welzijn van de dieren achteruit  en ook de  gewassen en bomen worden sneller geplaagd met schimmel, ziekten of uitval van groei.

Straling veroorzaakt disharmonie in alle levende cellen van dieren en gewassen door misvorming van het biologisch elektromagnetisch veld. Bijgevolg daalt de levensenergie en verzwakt het immuunsysteem. Daarbij komt het slechte opnamevermogen van voeding en noodzakelijke mineralen bij zowel dieren als bij planten en dat zet de neerwaartse spiraal van verval verder op gang.

Overheden stellen zich weigerachtig op naar onafhankelijk onderzoek naar de mogelijk ziekmakende invloed van 5G. Eerder moedigt men slimme technologie aan in de stallingen van melkvee om controlegegevens van de melkrobot bij te houden om zogenoemd een efficiënte voedselproductie te bekomen. Eerder het omgekeerde is het resultaat, een groter rendementsverlies bij melkvee door met straling verzwakte dieren.

Koeien geraken instinctief in paniek en slaan op de vlucht als er iets mis is, net zoals boeren die hun aanvoelingsvermogen vertrouwen en vermoeden dat straling hiervan de oorzaak is. De onderlinge connectie tussen mens, dieren en natuur is uit balans door constante straling-stress waardoor de rust en herstelkracht ernstig is verstoord.  Lees hier een artikel over “Koeien in paniek, mogelijk door testen 5G-netwerk”.

United Light Energy Woonbiologie

Daarom is er een grote noodzaak om de schadelijke invloed van straling te neutraliseren door een positief krachtveld neer te zetten. Dit is mogelijk door United Light Energy kristallen bollen in de omgeving te plaatsen van dieren stallingen, serres van planten, boomgaarden, in boerderij gebouwen, opslagplaatsen, ...enz.

Het mag duidelijk zijn dat we onze dieren, natuur en landbouw extra dienen te ondersteunen of aan te vullen met extra versterkende middelen zoals voeding voor de dieren, voeding voor de bodem, maar daarnaast is een energetische ondersteuning of neutraliseren van straling van groot nut.

De vitaliteit van landbouwgrond is door langdurig gebruik van kunstmest en bestrijdingsmiddelen zo achteruit gelopen en werkt het ontstaan van ziekten en insectenvraat in de hand. De gewassen verliezen hun natuurlijke bescherming tegen deze plagen en door straling cumuleren deze problemen nog meer in schade en verlies.

Wanneer ULE kristallen bollen worden ingegraven kan de bodem terug opleven, de levensenergie verhogen en groeiprocessen maximaal ondersteunen. Hierdoor kunnen ook de positieve bacteriën in de bodem de overhand krijgen die de slechte bodemgesteldheid kan omkeren waardoor gewassen weer in volle potentieel groeien. Dieren nemen hun voeding beter op , de spijsvertering verbeterd en worden gezonder.

Straling Neutralisatie op maat en begeleiding op testbasis

Om je landbouwbedrijf, natuur en dierenverblijven te neutraliseren kunnen we jou helpen om met minimum kosten eerst een testperiode en begeleiding traject op te stellen, daarna kan je zelf kiezen of een volledige investering in een neutralisatie zinvol is aan de hand van resultaten.

Bij aanvraag om je bedrijf te neutraliseren met United Light Energy zal er op maat de ganse oppervlakte uitgemeten worden en daarop de kosten berekend worden. We vragen altijd om te beginnen vanuit een zelfgetekende schets aan ons te bezorgen van de contouren en afmetingen van de oppervlakte die je wenst te neutraliseren. Hierbij kunnen we helpen adviseren en meedenken in functie van maximale oplossing en een minimale kosten offerte afleveren.

Wil je meer informatie dan kan je ons contacteren:

Algemeen informeren: Erik Pauwels info@kamperfoelie.com 
Voor landbouwbedrijven: Jan Hendrik Douwes jhdouwesadvisering@gmail.com
Bekijk ook hier de info pagina van Jan Hendrik Douwes - Woonbiologie Advisering.

Lees ook het artikel: "5G straling en oplossingen met ULE woonbiologie"

Opmerkingen

Schrijf commentaar