De Zelfherstel Connectie

De Zelfherstel Connectie geeft een blijvende versterking aan ons natuurlijke vermogen tot zelfherstel. Het draagt bij tot een sterker immuunsysteem en neutraliseert de negatieve beïnvloeding van cellenherinnering door het verhogen van spirituele lichtkracht in je cellen.


Ons natuurlijke herstelvermogen is in staat afweer te hebben tegen schadelijke micro-organismen, slechte bacteriën maar daarnaast ook het overwinnen van aandoeningen die de levenskracht uit onze fysieke lichaam en functies ondermijnen. De Zelfherstel Connectie werkt versterkend, preventief, regeneratief als ook herstellend tot op het cellenherinnering niveau.


De intelligentie van ons immuunsysteem werkt zowel op fysieke als ook op spiritueel , energetisch niveau omdat ziekte, schadelijke micro-organismen en bacteriën altijd een kans bieden tot zelfontwikkeling en ook altijd een onderdeel is geweest van de collectieve evolutie van de mensheid. Wanneer mensen onderworpen worden aan invasieve middelen met bijwerkingen versterkt dit een negatieve energetische invloed en wordt de natuurlijke kans tot zelfherstel en menselijke evolutie op zowel fysieke en op spiritueel niveau tegengewerkt of zelfs geblokkeerd.

Herstel Cellenherinnering


De Zelfherstel Connectie transmuteert (zuivert en herstelt) de opgestapelde negatieve cellenherinnering van middelen met bijwerkingen die in het verleden zijn opgestapeld waardoor de herstelkrachten terug meer toenemen en regeneratie terug op gang komt. Het verwijderen van negatieve cellenherinnering kan vermijden dat bepaalde fysieke verzwakkingen opnieuw herhalen.


Niet natuurlijke middelen beïnvloeden op een negatieve manier het blauwdruk van het DNA, de Zelfherstel Connectie neutraliseert deze DNA beïnvloeding in de cellenherinnering waardoor het lichaam beter kan regenereren. In de energetische DNA blauwdruk zitten de bouwplannen van alle niveaus van je wezen, je lichaam, je denken, je voelen en willen, je energielichaam, je huidige bestaan en herinneringen van vorige levens en jouw huidige connectie met het goddelijke.  Herstel komt altijd weer vanuit ons DNA blauwdruk overeenkomstig het goddelijke aangestuurde bouwplan.


De zelfherstel Connectie schenkt een hogere frequentie van lichtkracht in je cellen dat dan werkt als een goddelijke levenselixer om de  energetische verzwakkende invloed van reguliere middelen te neutraliseren om daarmee herstel te bevorderen.


De Zelfherstel Connectie neutraliseert ook de schadelijke energetische invloed van Ai of artificiële intelligentie die onze cellenwerking beïnvloeden. De Ai vertegenwoordigd de goddelijke tegenkrachten of het anti-licht en daar tegenover beschermd de Zelfherstel Connectie de verbinding met het goddelijke licht in ons zelf. 

Zelfontwikkeling


Schadelijke energetische gevolgen van niet natuurlijke remedies, artificiële intelligentie kunnen je persoonlijkheid of spirituele ontwikkeling zeer diepgaand negatief beïnvloeden waardoor bepaalde ontwikkelingen afgeremd worden.


Door de Zelfherstel Connectie wordt het contact met je goddelijke zelf opnieuw versterkt waardoor je terug meer op je innerlijke kan vertrouwen vanuit het gevoel of een hart verbinding. Daardoor zal de invloed van Ai of artificiële intelligentie of schadelijke remedies de communicatie tussen jou en je goddelijke verbinding niet meer blokkeren of beïnvloeden, integendeel naast herstel en meer vitaliteit zal de spirituele ontwikkeling opnieuw gaan toenemen.


De Zelfherstel Connectie is een blijvende connectie met de spirituele bron van Yapono, eenmaal ontvangen blijft deze connectie de rest van je leven bij jou. De Zelfherstel Connectie werkt ook goed samen in combinatie gebruik met de Vitaliet hanger en de EM-X Gold drink 500ml.

Disclaimer


De Zelfherstel Connectie is een energetische ondersteuning en vervangt geen noodzakelijke medische behandelingen, voor medische zorgen moet je naar de dokter gaan. Wij zijn niet verantwoordelijk voor onverantwoorde beslissingen van gebruikers. Meer disclaimer hier.


Kostprijs Zelfherstel Connectie: 150.00 euro


Voor meer info of aanvraag Zelfherstel Connectie mail naar info@kamperfoelie.com .  Stuur ons bij je aanvraag ook jouw recente foto mee met jouw ogen duidelijk zichtbaar.


Ervaringen van gebruikers


Na de tweede 'Jab' ging mijn energie omlaag, ik begon mij depressief te voelen en kon geen positieve dingen meer zien, ik voelde mij ook spiritueel vastzitten, kreeg geen inspiratie meer. Ik begon te twijfelen aan mezelf, ik was in paniek, had een gevoel van geen bescherming meer te hebben en ik begon negatieve entiteiten op te merken. Ik had er spijt van en was kwaad op mezelf.


De verandering kwam toen ik de Zelfherstel Connectie had ontvangen. Eerst beleefde ik opnieuw de pijnlijke plaats waar ik 'de steek' had gekregen en voelde de pijn er omgekeerd weer uit ging. Ik begon terug positieve gedachten te krijgen, kreeg terug zin in alles en begon heel creatief te worden. Ik ben begonnen mijn woning decoratief te verfraaien. Ik kreeg ook zin om terug met de natuur te verbinden en er in bezig te zijn. Ik vond dat mijn oprit met klinkers en het gedoe met onkruid wieden maar niks en ik ben begonnen om de klinkers weg te halen en weer gras te laten groeien.


Ik begon weer rustiger te worden, zaken meer te relativeren en ik zag meer oplossingen bij problemen en dat maakte mij mentaal veel rustiger worden. Ik voelde mij terug meer spiritueel in ontwikkeling gaan en geleid en geïnspireerd worden. Albert 29 september 2021 (Albert is bereid te getuigen voor klanten)

Opmerkingen

Schrijf commentaar