Klimaatveranderingen + Video's

Klimaat veranderingen

Het valt iedereen op dat het klimaat aan het veranderen is de laatste jaren. En zo verteld de media ons ook met regelmaat dat de opwarming van de aarde een grote bedreiging geworden is voor het voortbestaan van het leven op aarde en dat het grote gevolgen zal hebben voor onze toekomst.

Sinds 1990 verkopen wij in onze winkel natuurproducten die de gezondheid ondersteunen. Wij merken dat er door allerlei milieufactoren er zelfs met gezonde voeding steeds minder goede opname is van mineralen en vitaminen en dat ons immuunsysteem steeds zwakker en ondermijnd wordt. Het gevolg is het toenemend aantal mensen met gerelateerde kwalen en ziekten. Maar wat is er werkelijk aan de hand en wat kunnen we er aan doen? Worden we wel eerlijk ingelicht over wat er echt allemaal gaande is met ons milieu? Want zeg nu eerlijk is onze omgeving en onze levenskwaliteit er beter op geworden sinds iedereen meer bijdraagt aan CO2 taksen? Of worden we voorgelogen over de feitelijke oorzaken van opwarming van de aarde? Zijn CO2 beheersing en taksbijdragen eigenlijk niet meer Big Business geworden voor de zakken van enkele sluwe investeerders die onze wereldregeringen manipuleren? Dit is het tipje van de ijsberg want er is veel meer aan de hand dan we aanvankelijk misschien zouden willen geloven!

De CO2 samenzwering

Er blijkt een groot complot te zijn van corporaties die regeringen oplichten door het verkopen van het idee van global warming en er enorm veel geld aan verdienen via allerhande opgelegde CO2 wetten en taksen. Ik ben er dan ook van overtuigd dat de waarheid hier over ons vroeg of laat zal bevrijden. We worden misleid en het draait alleen nog maar om het geld. Er zijn belangen in het spel van machthebbers die niet de bedoeling hebben om de planeet te herstellen maar eerder willen uitbuiten als ook de mensen die er op leven.

Wat is er werkelijk aan de hand?

De NASA wetenschapper Dr.Mausumi Dikpati heeft ontdekt dat de feitelijke opwarming van de aarde zich afspeelt in ons ganse zonnestelsel. Diep vanuit de kosmos komen er stralingsdeeltjes op onze zon af. De verbranding van die deeltjes in onze zon zijn de oorzaak van extreme zonneerupties en die veroorzaken momenteel de opwarming van oa de aarde. Werkelijk alle hemellichamen van ons zonnestelsel warmen op zoals op het verre Pluto, Saturnus, Jupiter en zelfs op Neptunus is er een grote klimaatverandering geconstateerd. Door deze opwarming stijgt de Co2 op aarde die grotendeels vanuit de oceanen opstijgt. Daardoor is de Co2 stijging door de natuur, de kosmos zelf veroorzaakt en dit voor 95%. De mens zelf veroorzaakt voor 5% het Co2 probleem door de industrieën en uitlaatgassen. Dikpati verwacht zelfs een toename van zonnevlekstormen vanaf 2007 met 50% met een hoogtepunt in 2012. De zon wordt dus actiever omdat hij steeds meer krachtigere straling ontvangt van geladen deeltjes vanuit het hart van de melkweg.

De CO2 zwendel ontmaskert

De mens is dus niet de grootste veroorzaker van de opwarming van de aarde. En daarom is het belangrijk om deze 'CO2 mythe' die ons nu opgedrongen wordt te ontkrachten en dat er geen reden tot angst moet zijn, of het zaaien van paniek door regeringen die ons aanrekenen dat wij burgers verantwoordelijk zijn voor de global warming. De CO2 mythe wordt gebruikt als excuus om ons belasting te laten betalen. Uiteindelijk worden die taksen die wij betalen niet besteed aan zorg voor het klimaat.
Mijn onderzoek op het internet bracht mij tot onthutsende vaststellingen over echte complotten achter deze valse global warming ethiek die een ware zwendel is geworden.

De aarde gaat mee door een groot kosmisch transformatieproces

Honderden wetenschappers wereldwijd gaan niet akkoord met de beweringen van Al Gore in zijn documentaire over klimaatopwarming: “An uncovenient truth”.  De aarde, het klimaat warmt op en volgens deze wetenschappers is het eerder een natuurlijk proces die samenhangt met grote kosmische veranderingen. De toename van krachtigere zonneerupties veroorzaakt een zonnewind naar het magnetisch veld van de aarde. Hierdoor is het magnetisch veld volgens wetenschappers enorm instabiel geworden. De aarde zoekt in feite een nieuw evenwicht te herstellen is de verwachting die men hoopt.
De aarde gaat door een transformatieproces die de natuurvolkeren ons al lang proberen duidelijk te maken. De maya tijdskalender laat duidelijk zien dat er een einde van een grotere tijdscyclus is en het begin van een nieuwe en brengt inzichten over het stijgen van onze planeet naar een hogere vibratie en ethiek in een hogere dimensie vanaf 21 december 2012. De huidig instabiliteit van de natuur en het magnetisch veld van de aarde is hier het gevolg van. Innerlijk en maatschappelijk gaan mensen door hetzelfde tumult en instabiliteit wat een afspiegeling is voor wat er nu met de aarde gebeurt. Mensen komen tijdens dit transformatieproces tot het spiritueel ontwaken en inzicht dat we persoonlijk invloed uit oefenen op onze werkelijkheid en dat de aarde mee veranderd als we onszelf opnieuw in balans brengen. Wanneer we dus werken aan onze innerlijke balans en welzijn nastreven, dan kan onze buitenwereld mee veranderen met onze binnenwereld.

”Wees zelf de verandering die je in de wereld wilt zien”

Het credo is dan ook, verander de wereld en begin bij je zelf. De Indiase Mahatma Gandhi zei hetzelfde met:”Wees zelf de verandering die je in de wereld wilt zien”. Sinds de ontwikkeling van de technologie en de techniek is de maatschappij gebaseerd op een overheersend mannelijk (ratio-wil) standpunt. Enkel wanneer het vrouwelijke (gevoel-intuïtie) principe in onze beschaving een nieuw evenwicht hersteld met het mannelijk principe zullen er krachtige initiatieven komen. Wanneer dit inzicht verankert in ons zelf zullen de structuren van deze oude maatschappij en tijdperk afbreken. Een nieuw tijdperk kan herrijzen boven de huidige dualistische en ego-belangen gerichte maatschappij gestuurd door vooral machtige corporaties en geheime genootschappen achter regeringen.

Erik (Dit artikel is geupdate op 12 April 2012).

Reageer op dit artikel.

Video1: "The great global warming swindle"

 

Video 2: "Global Warming Doomsday Called Off

 

Video 3: Conspiracy Theory W/ Jesse Ventura: Global Warming


David Wilcock - Climate Change is interplanetary - Earth not only planet heating up!


(Official Movie) THRIVE: What On Earth Will It Take?


Thrive ingesproken in het Nederlands

Gerelateerde berichten

Opmerkingen

Schrijf commentaar