Gratis Natuur en Spirit advies

Je kan ons contacteren voor gratis natuur en spirit advies. Heb je vragen over gezondheid,  spiritualiteit en levenswijze, adviezen over kruidentherapie, voedingsadviezen, Bachbloesemtherapie, ... over ons hele aanbod, dan kan je ons hiervoor meteen een mailtje sturen of bellen.

Telefoon: 089 20 32 86 of mailen: info@kamperfoelie.com

Wij geven adviezen vanuit een holistische visie, waarbij we onze jarenlange investering in studie en zelfontwikkeling als achtergrond aanbieden.

Dit hebben we zodanig kunnen integreren waardoor we een klankbord bieden en oplossingen kunnen aanbieden op het gebied van spiritualiteit, levenswijze, voeding, natuurtherapie, enz.

Een reden om met ons in contact te komen kan zijn dat je overal wel natuurproducten kan te koop vinden maar er niet altijd een juiste uitleg bij kan krijgen.

Voor mensen die een passie voelen om meer uit het leven te halen, hun gezondheid en levenskwaliteit willen verbeteren en meer naar spirit zoeken, zullen bij Kamperfoelie voldoening vinden.

Opsomming van ons gratis advies aanbod

Bachbloesemtherapie, mixen, advies en begeleiding
Medicinale kruiden, orthomoleculaire voeding en supplementen
Woonbiologie; neutraliseren van straling in je huis of in je bedrijf
Gratis woonbiologie op proef voor 1 week
Gratis je woning laten testen door ons op straling vanop afstand
Huiszuivering; entiteiten en negatieve energie transmuteren
Bescherming bij aura en beïnvloedingsproblemen
Transmuteren, technieken en tools volgens de nieuwe tijd
Aromatherapie en mogelijkheden
Hoe tal van natuurproducten zinvol gebruiken

Omgevingsfactoren

Sinds 2001 zijn we ons gaan toeleggen op het harmoniseren van auraverzwakkende invloeden vanuit de omgeving omdat we zelf een overgevoeligheid hebben. Daardoor hebben we zelf unieke oplossingen op onze weg ontdekt waarmee we nu ook onze klanten mee helpen.

Een daarvan is ons woonbiologie project United Light Energy waarbij een kristallen bol de omgeving vrijmaakt van straling en negatieve energie. Een ander project is sinds kort ontstaan, het Angel Home Rescue team waarbij we samen met andere specialisten naar je huis komen om huiszuivering te doen en hulp bieden bij o.a entiteiten en beinvloedingsproblemen.

Interessant bij ons is onze gratis woonbiologie voor 1 week op proef, die kan je gewoon aanvragen en dan kan je zelf eerst voelen en ervaren wat onze United Light Energy met je doet. We raden deze iedereen aan omdat we uit ervaring weten en zien dat mensen meer bij hun innerlijke kracht komen en hun immuniteit en weerstand toenemen wanneer alle straling en invloeden zijn geneutraliseerd.

Een andere invalshoek om omgevingsfactoren te gaan optimaliseren is de EM-technologie of effectieve micro-organismen. In combinatie met woonbiologie hebben wij ontdekt dat dit een perfecte aanvulling is om je omgeving en jezelf gezonder te maken. Wanneer positieve Effectieve micro-organismen de overhand krijgen in je omgeving dan oefenen ze hun opbouwend en ziektenonderdrukkende invloed uit.

Door een juist gebruik van Effectieve Micro-organismen in het huishouden, het milieu, de tuin en landbouw herstel je het biologisch bacterieel evenwicht en daarbij voel je ook de energetische opbouw waarbij de fysieke weerstand en het gevoel welbehagen met jouw omgeving enorm wordt versterkt.

Krachtig hierbij voor het immuunsysteem is de EMX-Gold die een regeneratie en immuniteit brengt bij de meest vitale levensprocessen en bescherming preventief en accuraat bij de meest fatale aandoeningen.

Transmuteren

Transmuteren is de gave van de nieuwe tijd, en veel van ons aanbod is hier op gebaseerd, steeds meer mensen zullen ervaren dat ze zelf hun werkelijkheid kunnen creëren door de gave van transmuteren. Transmuteren komt vanuit de hartsverbinding met het eenheidsveld, het onderbewuste en het goddelijke in ons zelf. Hierbij hoort de kracht van vergeving, liefde en dankbaarheid.

Wanneer je dit in de vorm van een mantra, gebed of 'intentie' kan sturen naar je dagelijkse zorgen of je verlangens dan kunnen er werkelijk wonderen gebeuren. Genezing, aantrekking van overvloed, mensen die op je pad komen en je inspireren en oplossingen die uit de lucht komen vallen zal tot je dagelijkse ervaringen behoren.. 

Doordat wij al jaren met dit thema aan de slag zijn en inzichten van over de wereld hebben gecombineerd denken wij een unieke vorm van transmuteren te hebben ontwikkeld. Heb je interesse om deze gave bij jezelf te zien ontwikkelen en wil je er direct mee kunnen werken zonder een lange weg van oefeningen en initiaties te volgen, dan kan je een GRATIS workshop "Ontwikkel je Transmutatiegave" van ons toegestuurd krijgen per mail. Vraag hier jouw gratis exemplaar workshop: 'Ontwikkel je transmutatiegave'.

Een product die je transmutatiegave helpen ontwikkelen is een purperen plaatje

Bachbloesemremedies

In 1989 ben ik als jongeman zelf in een zware persoonlijke en emotionele crisis gekomen waarbij ik intensief reguliere therapie heb gecombineerd met ondersteuning van de Bachbloesemremedies. Ik had zware hyperventilatieaanvallen en kreeg buikademhalingstherapie voorgeschreven en ik wilde geen medicatie gebruiken. Bachbloesems werkten perfect omdat de oorzaak van angsten steeds bewuster aangepakt werden en ik dan de uitwerking van remedies direct als positief kon ervaren. Ik kreeg meer zelfvertrouwen en optimisme.

Ik volgde ook verschillende vervolmakingscursussen bij de beste pioneers op dit vlak en sinds 1990 heb ik vele mensen kunnen helpen met de juiste Bachbloesem persoonlijke remedies. Ik raad aan best om via een persoonlijk contact met mij een voor u op maat samengestelde mix te laten maken.  Ook heb ik een aantal Bachbloesem mix recepten zelf ontwikkeld vanuit veel voorkomende diepe patronen die ik ben gaan herkennen bij vele mensen.

De kern van zoveel menselijk ongelukkig zijn is dat we te weinig contact durven of kunnen maken met onze gevoelens en dat begint al tijdens de opvoeding.  Wanneer je het gevoelsleven terug bewust kan aangaan, doorleven en integreren met je totale wezen, zal je spiritueel groeien en ontwikkel je levensmoed. Ik werk vooral als een klankbord en luisteren vormt daarbij nog steeds de juiste basis voor succesvolle Bachbloesemtherapie. Afhankelijk vanuit jouw nood zal ik de juiste remedies of mixen aanbieden

Super Foods en Super Herbs

En laten we ook gezonde voeding niet vergeten welke een enorme rol speelt in het welzijn op fysieke, emotionele, mentale en spirituele niveau's. De winkel heeft sinds enkele jaren een wending genomen door meer spirit aan te bieden, super foods en herbs horen daar nog steeds bij voor wat je voor een goede gezonde basis nodig hebt.

Super foods zijn het beste wat planten, voeding, kruiden en fruitsoorten te bieden heeft gemaakt van gedroogde sappen waar alles in aanwezig is wat je nodig hebt aan nutriënten die je in normale voeding onmogelijk kan binnen halen. Daarom het belang van extra suppletie van vitaminen, mineralen, enzymen, vetzuren, anti-oxidanten, probiotica's, om preventief en accuraat tekorten aan te vullen. Er bestaat wel degelijk een fysiologisch en klinisch verband met ziekten en voedingstekorten. 

Ik heb situaties beleefd met mensen waarbij super food letterlijk werd afgepakt in het ziekenhuis en waarbij wel gevaarlijke overdosissen medicijn werden verplicht. Er was geen enkel reden om te twijfelen aan de goede suppletie met super foods om datgene te ondersteunen waarin duidelijk voedingstekorten konden worden vastgesteld.

Ik baseer mijn beweringen niet enkel op alternatieve ideen maar wat vele orthomoleculaire universiteiten (enkel in de VS en Rusland) en artsen volgen op dit gebied. Ik volg zelf onder andere video's van Dr Eric Berg die het belang van een ketose dieet aanbeveelt door kankerverwekkende suikers te vermijden waarbij tal van westerse ziekten te genezen zijn. Of Dr Josh Axe die heel wat voedingstherapeutische tips uitlegt.

Wij kennen ook verschillende artsen die zelf orthomoluculaire studies blijven volgen en zelf actief hun voeding aanpassen. Orthomoluculaire artsen zijn in staat om mensen echt te helpen hun voedingstekorten aan te passen. Ik werk onder andere samen met Dr Chris Peetermans in Haacht en dokter Pieter lanoye in Pellenberg door mensen naar hen door te sturen. Als winkelier kennen we onze plaats waar wij mogen helpen ondersteunen met super foods en wanneer mensen echt naar hun dokter moeten doorverwezen worden.

Waarom niet samenwerken met artsen zodat mensen hun gezondheid, leefgewoonten en voeding op natuurlijke wijze kunnen verbeteren en daardoor meer aan ziekte preventie kunnen doen. Hier ligt nog een groot terrein voor de toekomst in plaats van een heksenjacht te maken door farmacie en media die vitaminen in discrediet brengen en mensen van een gezonde keuze af te brengen door ze bewust bang te maken. Eerlijke Informatie en samenwerking is een win win situatie voor iedereen.

Bekijk ons aanbod Super Foods en Herbs:  Super Foods Biotona, Kruidenpoeders Jacob Hooy, Voedingssupplementen Keypharm, Raw Food Honing, Zuur Base Evenwicht herstellen, Bloedvatenreinigingskuur, Overige supplementen.

.... meer informatie volgt.

Opmerkingen

Schrijf commentaar