Hoe werken de Bachbloesemremedies?

De Bachbloesemremedies hebben de kracht om negatieve emoties, gedachtenpatronen en gedrag te transformeren naar hun positieve tegenpool. Wanneer de harmonie tussen onze emoties, gedachten en handelen is verstoord.

Het evenwicht met ons innerlijke zelf wordt weer hersteld waardoor we moed, vitaliteit en vertrouwen schenken in het leven.

Dokter Edward Bach ontdekte de oorzaken waardoor mensen hun vitaliteit en emotionele balans verliezen. Door de gemoedstoestand, het uit balans geraken van gevoelens en gedachtenleven zal in grote mate verband houden met het verlies van gezondheid.

Gezondheid en geluk of verlies daarvan kan weer hersteld worden door harmonie met ons diepste wezen, het contact met ons zogenoemde hogere zelf. Elke ziekte is een gevolg van disharmonie, een conflict tussen onze persoonlijkheid en het verloren contact met ons hogere zelf.

Wanneer we luisteren naar onze ziel via onze intuïtie, onze hartewensen en deze volgen in dit leven zullen we altijd gezondheid en geluk ervaren. Dit herstelde contact met ons innerlijke zelf welke niet meer verstoord wordt door onevenwichtigheid van gedrag en emoties daarvan hangt in grote mate onze fysieke gezondheid en geluk van af.

Bachbloesemremedies werken als natuurlijke hamonisators en kunnen elke gemoedstoestand van de 'zieke' helpen ondersteunen in het hervinden van zijn kracht, gezondheid en geluk.

Begrijp meer over de filosofie van Dr Edward Bach in zijn boekje: "Bevrijd uzelf".pdf

Gerelateerde producten

Opmerkingen

Schrijf commentaar