Switching van de Hersenen

Ik kreeg een interessante een tip van een gebruiker van onze woonbiologie neutralisatie producten en maakte kennis met een bijzondere YouTube video van Dr. Manfred Doepp over de sociale implicaties ten gevolge het toenemende gebruik van draadloze technologie in onze samenleving. De effecten en gevolgen van elektromagnetische straling van draadloos, GSM edm zijn volgens deze Dr. Manfredd Doep het resultaat dat onze hersenen lijden onder het fenomeen 'switching'.

Het lijkt er op dat naarmate er meer omgevingsfactoren bijkomen de maatschappij chaotischer en agressiever wordt. Deze chaos komt voort uit verwarde mensen doordat hun hersenen onder invloed van elektromagnetische straling geen contact meer maken tussen voelen en denken. Dr. Doepp is medeoprichter en zit in het bestuur van de Duitse Vereniging van ‘Energy en Information Medicine’.

De video opname is gemaakt naar aanleiding van een recent verschenen boek van zijn hand ‘Energie und Kosmos’.

Dokter Manfred Doepp vertelt oa over de astrale invloeden die mede door de elektromagnetische straling gemakkelijker toegang vinden in de aura van de mens. Daardoor komt de informatie die Dr.Doepp vertelt iets wat bedenkelijk en complotachtig over. Echter is het wel ook onze ervaring dat mensen vaak getuigen over manipulerende entiteiten, lagere wezens en energieën, en zich daardoor meestal onbegrepen voelen door reguliere hulpverlening.


Om deze reden voelde ik aan dat het interview met Dr. Manfred Doepp een aantal inzichtelijke antwoorden prijs geeft waarom regeringen en reguliere wetenschappers de elektromagnetische gezondheidsproblemen niet willen of kunnen erkennen of accepteren.

Manfred Doepp geeft ook oefeningen om de hersenen te de-switschen op you tube.

Meer informatie over Wonen in Harmonie met onze United light Energy woonbiologie.

Artikel: "5G straling en oplossingen met ULE woonbiologie"

Lees ook: 5G straling, de uitdaging om je lichtkrachten te beschermen.

UPDATE 22 04 2020 Switching van de hersenen

Switching van de hersenen is een psychologische omkering van jouw waarneming van de realiteit. Je ervaart iets vanuit jouw waarneming wat positief is als iets dat negatief is. En omgekeerd je ervaart iets dat negatief is als iets dat positief is. Meestal merk je het niet bij jezelf of bij anderen, behalve als je deze kennis gaat ontleden of er zelf geen last van hebt.

We worden in deze tijd gebombardeerd met tal van impulsen van buitenaf, media bijvoorbeeld laat dit goed zien als voorbeeld. Wanneer we massaal door de media geprogrammeerd worden om de realiteit op zijn kop te zien, dan krijg je een maatschappij die lijd aan een soort bipolaire stoornis, bezetenheid of psychopathie. Alles wordt  binnen de dualiteit gehouden, meer extremisme, ideologie en mensen verliezen het contact met de werkelijkheid, het contact met hun gevoel, empathie voor andere mensen.

Mensen die hun intuïtie volgen merken dat er soms iets niet klopt als de media leugens vertelt, er zijn steeds meer mensen die wakker worden en ontswichten hun waarneming. Mensen komen terug los vanuit hun hoofd in hun voelen en zien de realiteit zoals ze werkelijk is. Ontswitching zorgt dat je vanuit je basis meer veiligheid en omhulling ervaart, dat beschermt jou tegen leugens en gevaar van buitenaf omdat je intuïtie, je gevoel je waarschuwt.

Bij switching ben je ook meer vatbaar voor zwarte magie, bezetenheid, vampirisme, beïnvloeding en manipulatie door anderen, gezondheidsproblemen, depressie, ..enz.

Switching ontstaat door continu aanvallen van buitenaf via straling, technologie, G5 milimetergolven, media berichten, manipulatieve mensen, .. enz waarbij constante impulsen op je systeem inwerken waardoor een soort post traumatisch stress syndroom in je systeem wordt opgebouwd en het op lange termijn zelfs als vertrouwd gaat aanvoelen. Wanneer dit lang genoeg doorgaat dan ben je in een constante shock waardoor je je eigen gevoel niet meer gaat vertrouwen omdat iets wat werkelijk gebeurt door een innerlijke ontkenning gaat. Zo onstaat switching en reageer je of ervaar je vanuit een omgekeerde werkelijkheid.

Ontswitchen is mogelijk door terug het contact met je gevoel te herstellen via deswitch oefeningen van Manfredd Doepp , veel in de natuur te vertoeven of via het beschermen van je aura met het ontstoren van je woning met United Light Energy kristallen bol. In het begin gaan mensen bij deze middelen door een afkickfase waarbij ontkenning eerst sterker wordt, en waarbij de twee voorgenoemde producten zelfs als negatief ervaren kunnen worden. Dat is ook de reden waarom veel mensen bijvoorbeeld sterk afwijzend reageren of afkicken wanneer een natuurmiddel juist heel geschikt is voor hen.

De essentie van het oplossen van switching blijft dan ook dat we in contact blijven met ons eigen gevoel hoe inkomende gegevens impulsen verwerkt worden. Ga je te snel voorbij het verwerken van een impuls impact dan kan er switsching optreden. Het oplossen van oude niet verwerkte gevoelens kan de switching weer ontswitchen. Daardoor kan je ontwikkeling een doorbraak hebben.

Video Switching van de hersenen

Oorspronkelijke titel: Switching of the Brain, interview met Dr. Manfred Doepp, lees via de onderstaande link het verslag die ik heb gemaakt van de hele video, vertaald naar Nederlands. Of bekijk de video onderaan in het engels.

Printbaar verslag: 'Switching van de hersenen' door Dr.Manfred Doepp. pdf

Reageer op dit artikel of stel een vraag.
 




Opmerkingen

Schrijf commentaar