Beïnvloeding Bescherming Schild Connectie

Beïnvloeding is een vorm van negatieve dynamiek tussen mensen, een vorm van manipulatie die bewust of onbewust veroorzaakt werd door anderen, je eigen verleden, je vorige leven, je familie, jouw cultuur, door je oversten, je opleiding, je eigen negatieve programmeringen, enz..


Door het ontvangen van het Beïnvloeding Bescherming Schild Connectie ben je beschermd voor elke vorm van negatieve beïnvloeding voor de rest van je leven. Meestal wanneer je moeilijkheden hebt om tot bepaalde ontwikkelingen te komen kan deze Yapono Connectie een doorbraak in een impasse brengen. De negatieve beïnvloeding ligt vaak op een subtiel en onbewust niveau en eenmaal bevrijd en beschermd door het Beïnvloeding Schild komen relaties of zaken in je leven weer van de grond of tot ontwikkeling.


De Beïnvloeding Bescherming Schild Connectie beschermt je tegen een breed scala van beïnvloedingen zoals manipulatie, chantage, dubbele agenda's, machtsspel, discriminatie, projecties en verwachtingen op jou gericht, familiedynamiek, beroven van jouw energie, ...enz. Negatieve beïnvloedingen kunnen een verborgen en hardnekkige energetische belasting brengen in jouw systeem. Het verzwakt je gezondheid of de dynamiek van je huidige relaties waardoor je eerlijke kansen kan missen of continu tegenslagen moet verwerken.


Iedereen kan het Beïnvloeding Bescherming Schild Connectie gebruiken en aanvragen. Zeer geschikt voor mensen die hypersensitief zijn (HSP), voor mensen die zich spiritueel willen ontwikkelen, mensen in de zorg en de hulpsector, moeite met grenzen, oplossen van sommige therapie resistentie, ..enz.

Lost geen oude beïnvloeding op, wel de huidige en toekomstige!


Zodra je het Beïnvloeding Bescherming Schild Connectie ben je beschermd tegen de huidige en nieuwe toekomstige beïnvloedingen maar wel niet voor beïnvloedingen vanuit het verleden. Oude beïnvloedingen veroorzaakt in het verleden en die nog diep in jouw systeem zitten kunnen enkel opgelost worden via het Isabella Engel Consult en traject.


Meer info over het Isabella Engel Consult en traject.


Je bent dus wel beschermd tegen alle vormen van nieuwe negatieve beïnvloeding, en deze kunnen dus ook geen blokkades meer vormen voor de toekomst.

Resultaten


Mensen die het Beïnvloeding Bescherming Schild Connectie ontvangen zijn meer bevrijd en gaan daarna veel krachtiger door hun eigen ontwikkelingen en krijgen daardoor meer grip op hun eigen leven. Zij worden niet meer afgeremd of tegengewerkt door beïnvloeding vanuit het onderbewuste, factoren van buitenaf of door anderen.


De resultaten zijn beter in je kracht staan en je eigen leven kunnen bepalen. Je krijgt krijgt meer voeling en respect voor je eigen grenzen maar ook de grenzen van anderen. Je bent meer beschermd bij pogingen van anderen om jou te willen beïnvloeden, maar ook jouw onderbewuste of bewuste behoefte om invloed uit te oefenen op anderen zal oplossen. Hierdoor kom je eerlijker en vrijer in het leven te staan. Verstrikte banden met relaties, vrienden, collega's, familie lossen op, ongezonde relaties verlaten jouw leven en de gepaste mensen of vrienden komen op je pad.


Eerst ervaren en dan beslissen voor aankoop

Dit is ook mogelijk, je krijgt dan tijdelijk de Beïnvloeding Bescherming Schild Connectie op proef om eerst zelf te ervaren wat het doet. Stuur ons via mail jouw recente foto met ogen zichtbaar met de vraag voor een proef, naar info@kamperfoelie.com .

Kostprijs 150.00 euro

Ondersteunende Producten


Deze onderstaande producten kunnen gecombineerd worden waardoor de Beïnvloeding Bescherming Schild Connectie nog beter kan doorwerken vooral voor mensen die niet enkel gevoelig zijn voor beïnvloedingen maar ook voor negatieve energie en straling en daarbij persoonlijk energieverlies of aura verzwakking ervaren.

Vitaliet Hanger


Ben je gevoelig voor niet alleen negatieve beïnvloeding maar ook negatieve energie afkomstig van straling en omgeving factoren, versterk en bescherm je aura dan met een Vitaliet hanger. Dit zorgt nog meer voor een beschermend krachtveld rondom je aura en voorkomt dat je energie leeg loopt door je omgeving maar ook van anderen. Meer info hier.

United Light Energy Woonbiologie

Een volledig krachtveld met United Light Energy zorgt dat je woonplaats en je familie meer aurabescherming kan genieten voor allerlei factoren zoals aardstralen, elektromagnetische invloeden, 5G GSM masten, wateraders, WiFi, smart technologie, nanotechnologie, enz.. Meer info hier.

Gerelateerde producten

Gerelateerde berichten

Opmerkingen

Schrijf commentaar