Isabella Wagen Bescherming

Met de Isabella Wagen Bescherming blijft je wagen beschermd tegen straling en invloeden.  Bescherming voor je wagen en voor bestuurder en medereizigers wanneer we in het verkeer rijden is geen overbodige luxe. De Isabella Wagen Bescherming bied ook persoonlijke energetische bescherming om veiliger en prettiger te rijden. Ook rijvaardigheid wordt begeleid door het engelenteam van Isabella.  De Isabella Wagen Bescherming bied 3 opties in 1 die een aanpak voor totale bescherming bied.

1. Neutralisatie van alle straling en invloeden en aurabescherming
2. Bescherming van het Isabella Engelen team
3. Rijvaardigheid kwaliteiten

Neutralisatie en Aurabescherming

Straling komt in alle wagens voor maar vooral bij de nieuwste technologie zoals hybride en elektrische wagens hebben een krachtig veld die straling in en rond de wagen genereren. Ook satellietverbinding die alle wagens verbinden met een chip beïnvloeden de aura en het natuurlijke richtingsgevoel van bestuurders.

Voor sommigen klinkt het als onbegrijpelijke complete onzin maar echter meer mensen voelen de straling zodra ze in zo een wagen zitten of rijden. Straling verzwakt de aura waardoor lichaam en geest beïnvloed worden. Gevoelige mensen ervaren dan klachten zoals uitputting, misselijkheid, hoofdpijn, verwardheid of oriëntatieverlies, irritatie, krachtverlies, onveilig voelen of andere klachten. Minder gevoelige mensen gaan meer fysieke klachten op lange termijn ervaren die nooit gediagnosticeerd worden met een link naar straling.

Door de Isabella Wagen Bescherming keert deze negatieve beïnvloeding volledig om. Door de neutralisatie van alle straling kan de aura weer herstellen en in balans komen en daardoor zal de kwaliteit van de rijervaring positief verbeteren en de technologie beter werken. 

Bescherming van het Isabella Engelen team

De Isabella Wagen Bescherming bied ook persoonlijke energetische bescherming om veiliger en prettiger te rijden. Daarbij wordt je beschermd en begeleid in het verkeer door het team beschermengelen van Engel Isabella die altijd waakzaam mee op reis gaan om zo veilig mogelijk met een wagen in het verkeer te rijden en om ongelukken te helpen vermijden. Zij helpen jou om alert te blijven en focus te houden. 

Een perimeter en beschermende buffer is rond de wagen ingesteld die er voor zorgt dat je niet gemakkelijk in een ongeval betrokken zal geraken op voorwaarde dat je zelf verantwoordelijk rijd. Gevaarlijke situaties worden door het Isabella engelen team lang op voorhand ingeschat.

Een beschermend schild voor allerlei soorten kwaadaardige beïnvloeding die jouw rijgedrag en de wagen negatief kunnen manipuleren is rondom de wagen gezet voor een constante clearing zodat je altijd veilig en prettig kan reizen.

Rijvaardigheid Kwaliteiten

Ook rijvaardigheid wordt begeleid door het engelenteam van Isabella. Het talent voor autorijden en richtingsgevoel wordt groter. Zowel voor leerlingen als ervaren chauffeurs is dit zeer nuttig. Je zal bijvoorbeeld meer feeling ontwikkelen om de techniek van je wagen beter te benutten. Je zal meer feeling krijgen op de weg en het verkeer zelf. Hierdoor ervaar je meer intuïtief rijplezier, comfort en veiligheid. Wanneer je innerlijke blokkades hebt door negatieve rijervaring in het verleden dan zal  er een positieve zelfontwikkeling komen om deze problemen te overwinnen waardoor je zelfvertrouwen zal toenemen.  

Voor wie?

Voor iedereen die als bestuurder met een wagen of ander voertuig rijd.
Ook vrachtwagens, boten, treinen, enz. Ideaal voor mensen die met de wagen leren rijden. 
Ook voor tweedehands wagens worden volledig vrij gemaakt van invloeden van de vorige eigenaar.

Kostprijs: 150,00 euro

Gratis proefperiode

Wil je eerst ervaren wat de Isabella Wagen Bescherming doet en hoe dat voelt neem dan contact met ons. Via een foto van jezelf en een foto van je wagen met de nummerplaat zichtbaar wordt de bescherming geplaatst voor een gratis proefperiode van 14 dagen. Na de proefperiode beslis je zelf om aan te kopen. Bel 0474 450 115 of mail ons info@kamperfoelie.com 

De Isabella Wagen Bescherming blijft jouw levenslang eigendom en wordt automatisch overgebracht naar jouw nieuwe auto waarvan jij eigenaar bent. Heb je meerdere wagens in het gezin moet je voor elke wagen apart een nieuwe bescherming aankopen. 

Gerelateerde berichten

Opmerkingen

Schrijf commentaar