Energetische Huisreiniging Engel Isabella

Je woonplaats dient een plek te zijn waar je jezelf thuis voelt komen, om te ontspannen en waar je jezelf kan opladen met positieve energie. Een plaats waar je harmonie wilt beleven met familie en vrienden en waar een creatieve flow van energie kan opgepikt worden. Steeds meer mensen worden gevoeliger voor sfeer en negatieve energieën die in een ruimte is blijven hangen. 

Kamperfoelie bied een uniek concept van energetisch huisreiniging aan in samenwerking met de spirituele Bron van Yapono die geleid wordt door engel Isabella en haar team met lichtwezens. Het werken met transmutatie, goddelijk licht en de energie van de vijfde dimensie staat garant voor een intelligente aanpak van huis reiniging zodat er perfect op maat kan geholpen worden in jouw situatie of problematiek.

Bij een energetische huisreiniging wordt je woon of werkplaats ontdaan of gereinigd van negatieve energievelden die een impact kunnen hebben op het welzijn, gezondheid en harmonie van de bewoners. 

Enkele voorbeelden van mensen die huisreiniging aanvragen:

- Een winkelpand waar steeds nieuwe eigenaars mislukken omdat de energie van het verleden het succes tegenwerkt.
- Iemand die onverklaarbare klachten heeft en ziek werd in een woning nadat werd vastgesteld dat de vorige bewoner langdurig ziek was op dezelfde plaats van het bed.
- Telkens opnieuw ruzie en onrust ervaren in een woning nadat vastgesteld werd dat de bouwwerkers tijdens de verbouwingen hevige meningsverschillen had met de vorige bewoners.
- Door jaloezie en misgunning van familie of vrienden wordt de huisvrede, gezondheid en succes in je leven gesaboteerd.
- De energie van overleden mensen die is blijven hangen in de woning waardoor de bewoners steeds dezelfde specifieke problemen ervaren.
- Mensen die ontdekken dat ze gevoelig zijn voor straling of mensen die zelfs nog niet bewust zijn dat zij er last van hebben en er wel door verzwakt worden.

Hier bij Kamperfoelie werken wij samen met Engel Isabella van het Yapono project die meehelpt kijken voor een unieke huisreiniging op maat voor de client. Er wordt heel grondig onderzoek gedaan naar alle factoren die een rol spelen en Engel Isabella geeft leiding naar de juiste oplossingen, tools en clearing. 

De energetische huisreiniging wordt volledig op afstand  waarbij we gebruik maken van jouw adres en foto's van je woning.

Na de huiszuivering nog 4 weken extra ondersteuning, begeleiding en testperiodes 

Onze energetische huisclearing is uniek omdat wij ook nazorg bieden waarbij wij op afstand bijkomend 4 weken lang ondersteuning bieden onder leiding van Engel Isabella en haar team met lichtwezens. Deze energetische ondersteuning omvat bijkomend ook nog de testperiode United Light Energy woonbiologie en de testperiode Isabella Lichtpoort Connectie.

Alle tools worden energetisch en op afstand aan je woning toegevoegd gedurende 4 weken lang en zijn bedoelt om de clearing grondig en compleet te maken. Gedurende deze periode kan je ook ons berichten met je updates hoe de clearing voelt in je woning en waar we de begeleiding verder kunnen optimaliseren. 

Wat kost een Energetische Huisreiniging?

Kostprijs van een energetische huisreiniging, 4 weken extra Engel Isabella begeleiding en Connectie testperiodes kosten samen 150 euro en kan aangevraagd worden via e-mail info@kampefoelie.com 

Voor wie is Energetische Huisreiniging?

Voor iedereen die voelt of twijfelt dat de energie in een woning of bedrijf niet heel lekker loopt en het een invloed heeft op de levensenergie en balans van mensen en de dynamiek en harmonie in bedrijven

Waarom geen Energetische Huisreiniging aan huis?

Het is perfect mogelijk om op afstand een grondige huisreiniging te doen met de methode en tools die we beheren. Ook door onze specifieke nazorg en begeleiding is een 4 weken periode met energetische begeleiding van Engel Isabella voldoende om gegarandeerd weer harmonie en rust te bekomen in je woning of bedrijf.

Kunnen de Tools ook aangekocht worden?

Ja inderdaad nadat de testperiodes van bijvoorbeeld De Isabella Lichtpoort Connectie en de United Light Energy woonbiologie hun werk hebben voldaan kan het zijn dat je kiest om deze tools voor altijd aan te schaffen. Er zijn meerdere tools die in een testperiode aangeboden kunnen worden en dus nadien ook te koop zijn. Bijvoorbeeld de Zwarte Magie Schild Connectie , de Beïnvloeding Schild Connectie, en nog meerdere connecties die niet allemaal op deze website staan vermeld.

Liever toch aan huis komen voor huis reiniging?

Uiteraard blijven er mensen die het persoonlijk contact met iemand van ons Angel Home Rescue team ter plaatse bij uw woning of bedrijf wensen te ervaren. Hiervoor wordt een meerprijs gevraagd van 150 euro bij de prijs van energetisch huis reiniging van 150.00 euro. Ter plaatse wordt dan 300 euro ontvangen. Tijdens dit bezoek wordt vooral naar je verhaal geluisterd en ingevoeld op de energieën ter plaatse. Eventueel wordt al een eerste noodzakelijke huisreiniging gedaan. Naderhand blijft de klant gedurende 4 weken in contact met Kamperfoelie om updates uit te wisselen en waar Engel Isabella kan bijsturen. Ook hierbij werken we op afstand met foto's voor nazorg en begeleiding.

Meer info of een huiszuivering aanvragen

Wil je nog wat extra info of wil je een aanvraag voor huiszuivering doen dan kan je ons contacteren 0474 450 115 en tevens mag je ons ook al een mail sturen info.kamperfoelie.com met je verhaal en concrete vragen samen met een foto van je woning en het woon adres. In sommige gevallen vragen we ook een foto van jou persoonlijk om te kijken of er negatieve beïnvloeding op jou aanwezig is. 

Wil je graag om je huiszuivering bespreken ter plaatse bij Kamperfoelie Winkel dan is dit ook mogelijk om hiervoor een afspraak te maken. Tip!! Schroom niet om ons te contacteren bij vragen hoe vreemd je misschien wel denkt je verhaal kan zijn. 0474 450 115 

Opmerkingen

Schrijf commentaar