Kristallijne 5D Connectie

De Kristallijne 5D Connectie helpt jou te verbinden met de lichtfrequenties van het watermantijdperk of de vijfde dimensie. Door de overgang van de aarde en mensheid naar het watermantijdperk helpt deze connectie jou dieper te verbinden met het nieuwe kristallijne veld van de vijfde dimensie.

Het kristallijne veld is het collectieve veld waarmee de mensheid en de aarde samen verbonden zijn in een soort Licht raster of Matrix.  Alles in de natuur, de dieren, de planten, kristallen en elk mens is verbonden in dit veld als lichtpuntjes en versterk hiermee de gezamenlijke groei in bewustzijn en evolutie. Het Kristallijne veld van 5D bied meer vermogens en ondersteuning voor de mens dan het oude veld van de derde dimensie 3D of het vissentijdperk.

De Kristallijne 5D Connectie wordt door de bron van Yapono en Engel Isabella als een blijvende connectie in jouw DNA lichtsysteem opgebouwd zodat je volledig op het nieuwe 5D kristallijne veld kan verder groeien en manifesteren. De voordelen en nieuwe mogelijkheden zijn:

- Je trillingsniveau en je aura wordt opgetild naar het kristallijne 5D veld waardoor je veel gemakkelijker kan blijven groeien binnen 5D.

- jouw oude 3D programmeringen worden op eigen tempo losgelaten terwijl men al volledig in het kristallijne 5D veld verbonden is.

- Je kan veel gemakkelijker binnen de hogere lichtfrequenties werken en leven, kennis en inspiratie ontvangen, channelen, in contact met jouw akhasha bron zijn.

- De gave ontvangen om te transmuteren met 5D energie en healings te ontvangen op zielenniveau, jouw manifestatie en creatiekracht te ontwikkelen.

- Je ontvangt spirituele wegwijzers vanuit het kristallijnen 5D veld om jouw unieke zielenpad en ascentie te volmaken.

- Om je vermogens als lichtwerker naar 5D te verhogen, waardoor je krachtiger healing kan doorgeven

- Kristallen en edelstenen werken op een hogere kristallijne frequentie waardoor je ze via je handen kan reinigen (transmuteren) en opladen.

- Je trekt gemakkelijker mensen aan die ook richting 5D willen groeien.

De Kristallijne 5D Connectie is geschikt voor iedereen. Je ontvangt hierdoor de gave om te leren transmuteren. Je helpt mee om het pad vrij te maken om voor anderen en de aarde gemakkelijker en sneller naar de vijfde dimensie op te tillen. Na de ontvangst van De Kristallijne 5D Connectie blijf je automatisch energetische updates ontvangen van Engel Isabella en de bron van Yapono.

Kostprijs 150.00 euro

Je kan deze De Kristallijne 5D Connectie voor 1 week op proef aanvragen, alvorens je beslist deze aan te kopen.

Voor aanvraag of op proef kan je ons mailen: info@kamperfoelie.com 

Bij je aanvraag voeg je een recente foto waarop je duidelijk met je ogen zichtbaar bent, zo kunnen wij de De Kristallijne 5D Connectie met jou persoonlijk verbinden.

PRINTBARE PDF VERSIE VAN DEZE PAGINA

Reacties van klanten

"Ik voelde deze connectie meteen binnen komen via mijn solarus plexus en daarna over mijn hele lichaam voelde ik tintelingen" Margot D. 26 februari 2021.

"Na de De Kristallijne 5D connectie voelde ik mij opgetild in een hogere trilling....waauw, dus zo voelt 5D?!" Bart J. Maasmechelen.

"Ik kan gemakkelijker in een positieve energie blijven in een omgeving van mensen, collega's en familie die niet altijd positief zijn. Alledaagse zaken verlopen vlotter en met meer gemak."

"Sinds ik mijn kristallijne 5D connectie heb ontvangen slaap ik verkwikkend en verwerk in mijn dromen ook veel zaken uit mijn verleden, trauma's over mijn vader die ik nu in een ander licht kan zien." Bart J. 8 maart 2021.

"De eerste dagen heb ik enorm veel fysieke reacties gehad in mijn maag, darmen, daarna voelde ik mij meer zelfzeker in mijn eigen energie blijven staan. Een warme positieve energie waardoor het leven veel lichter voelt" Erik. 5 maart 2021.

"Ik voel zoveel blijheid en optimisme en hoef geen energie meer te steken in negatieve situaties en mensen, ik heb nu meer tijd over voor leuke dingen. Ik durf mezelf meer te uiten en in mijn energie te blijven staan, ik durf me uit te spreken zonder angst. Ik heb minder last van mijn empathisch meevoelen of meelijden met mensen. Ik heb ook opvallend minder last van mijn chronische pijnen, ik kan als het ware meer uitzoomen en de blijheid in mijn leven zien" Saskia uit NL

"De Kristallijne 5D Connectie heeft me oude emoties laten verwerken nadat ik deze had ontvangen, ik verloor even mijn vertrouwen en je hebt mij gezegd dat het de bedoeling is dat er oude patronen vanuit 3D mogen transmuteren zodat de 5D connectie stabieler wordt en je niet meer zo gemakkelijk naar 3D terug valt. Ik kan je zeggen dat het inderdaad zo voelt en ik mij meer gelukkiger voel dan voorheen." Jan B. 9 maart 2021.

Gerelateerde berichten

Opmerkingen

Schrijf commentaar